"Trabzonspor için herşeyi yaptım"

4MinoRMacH1Né

Hard Work Beats Talent
Kayıtlı Üye
Trabzonspor’un ilk günden beri gündeminde bulunan ve yönetimin üst düzey isimlerinin görüşüp el sıkıştığı Makukula transferi ne olduysa oldu birden tamamen yattı... Bordo-Mavililer’in kurmayları sorumlunun ‘menacerler’ olduğu bilgisini medyayla paylaşırken, başından bu yana Türkiye’yi ve Trabzonspor’u çok istediğini söyleyen Portekizli oyuncu ise olayların çok daha farklı geliştiği iddiasında. Her fırsatta kendisiyle temas kuran ve “Ne zaman geliyorsun?” sorusunu soran Türkiye’deki dostlarına net yanıt verememekten huzursuz olan Süper Lig’in gol kralının, bugüne kadar transferin bitmesi için elinden geleni yaptığının altını çizdiği ortaya çıktı.

Hala defter kapanmadı
Türkiye’ye alıştığını ve uyum sorunu yaşamayacağı büyük bir takımı çok istediğini söyleyen Makukula’nın, “Hem kendi ücretimde ilk konuşulan rakamların altına indim hem de bonservis konusunda Benfica’nın fiyat kırmasını sağladım. Ancak ne olduysa oldu ve bu transfer gerçekleşmedi” dediği bildirildi. Bu arada yönetimin Makukula defterini kapatmadığı ve tarafların aracılar vasıtasıyla görüşmeleri sürdürdüğü de edinilen bilgiler arasında.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri