Trabzonspor Edu'yu bitiriyor!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor, Glasgow Rangers'in 25 yaşındaki ABD'li orta saha oyuncusu Maurice Edu'yu gündemine aldı.

418997.jpg

Trabzonspor, Glasgow Rangers'in 25 yaşındaki ABD'li orta saha oyuncusu Maurice Edu'yu gündemine aldı. Başkan Sadri Şener'in, "Yüzde 70 oranında anlaşma sağladığımız yabancılar var" diyerek gündeme getirdiği yabancı oyunculardan birinin Edu olduğu öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in dün düzenlediği basın toplantısında yaptığı, "Yüzde 70 oranında anlaşma sağladığımız yabancılar var" açıklamasından sonra taraftarları heyecan sardı. Real Betisli Emana ve Sevillalı Zokora'dan sonra bordo mavili takımın gündemine sürpriz bir isim girdi. Trabzonspor, İskoçya Ligi takımlarından Glasgow Rangers'in ABD'li 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Maurice Edu'yu gündemine aldı. Bu futbolcuyla yakından ilgilenen Trabzonspor'un Edu'yla yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı ve transferin gerçekleşme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu öğrenildi.

ÜLKESİNDE OLDUKÇA POPÜLER

2006 yılında Amerika'nın en değerli 5 oyuncusundan biri seçilen Edu, 2009 yılında da Kuzey Amerika'nın en değerli oyuncusu seçildi. 3 sezondur Glasgow Rangers forması giyen Edu, ülkesinde ve İskoçya'da oldukça popüler isimlerden birisi. Bursasporlu Altidore'un da yakın arkadaşlarından birisi olan Edu'nun Trabzonspor'un şampiyon olması durumunda bordo mavili formayı giymesine ise kesin gözüyle bakılıyor. Bordo mavili yöneticiler ise transferler netleşmeden isimler konusunda açıklama yapmak istemiyor. Edu'nun bonservis bedelinin ise 3 milyon Euro civarında olduğu ve Arsenal'in de bu oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi.

ŞENER: "AKYAZI TRABZON'UN YENİ YÜZÜ OLACAK"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Akyazı Projesi'nin Trabzon'un yeni yüzü olacağını belirterek, "Bu proje 5 yıl önce ortaya atılmıştı. Futbol yatırımı İstanbul'dan sonra Trabzon'a yapılmalıdır. Trabzon'da tartışmalar o kadar uzuyor ki, işler gecikiyor. Buraya 40 bin kişilik bir stadyum yapılacak. Mevcut stadyumu da korumak istiyoruz. Ayrıca Akyazı projesi yapıldığı taktirde, mevcut tesislerimizi de buraya taşımak istiyoruz. Kulüp binamız, oyuncularımızın dinlenme alanları da burada olacak. Çok gelişmiş ve mükemmel bir proje olacak" diye konuştu.

JAJA: "TRABZON'DAKİ ORTAM SÜPER"

Bordo mavili takımın Brezilyalı futbolcusu Jaja, kulüpteki ortamın çok iyi olduğunu söyledi. Jaja, Trabzonspor'da başarılı olmak için her fırsatın bulunduğunu belirterek, "Size sadece çıkıp sahada işinizi yapmak kalıyor. Gerek ekonomik, gerekse diğer anlamlarda verilen her sözün tutulduğunu söyleyebilirim. Şehirde de gezme fırsatı bulduğumda Trabzonspor'un büyüklüğünün daha iyi farkına varabiliyorum. Burası futbolla yatıp, kalkan bir yer. Dünya'da böyle başka bir şehir var mı bilmiyorum. Ama takıma bu kadar bağlı başka bir taraftar topluluğu görmediğimden eminim" dedi.

"ÖZEL HAYATIMLA DEĞİL, YAPTIĞIM İŞLE GÜNDEME GELMEK İSTİYORUM"

Jaja, geldiği ilk günden itibaren hiç yabancılık çekmediğini de ifade ederek, "Alanzinho'nun benden önce Trabzon'a gelmiş olması büyük bir şanstı. Onun sayesinde takıma daha iyi adapte sağladım. Özel hayatımın zaman zaman gündeme gelmesi beni üzüyor. Çünkü ben yaptığım işlerle gündeme gelmek istiyorum. Şampiyonluk yarışından hiç kopmayacağımızı ve sonuna kadar bunun peşinde olacağımızı söyleyeyim. Ben de yapacağım katkılarla bu yarışın içerisinde olmak istiyorum. Umarım biz hep kazanırız ve rakibimiz kaybeder" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR USA DERNEĞİ'NİN SİTESİ YAYINA BAŞLADI

Amerika'nın New York kentinde Trabzonspor'a gönül veren taraftarlar tarafından kurulan Trabzonspor USA Derneği'ne bağlı web siteleri yayına girdi. www.trabzonsporusa.net, www.trabzonsporamerica.org ve www.trabzonsporusa.us adreslerinden ulaşılabilinen sitede dernek faaliyetlerinin yanı sıra Trabzonspor'la ilgili güncel bilgiler bulunuyor.

MİLLİYET

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri