Trabzonspor deplasmanları seviyor

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Turkcell Süper Lig'de zirvedeki koltuğunu korumak için yarın Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Bordo - mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal, bu maçta en çok Gineli futbolcu İbrahima Yattara'ya güveniyor.

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda en çok puan toplayan takım konumunda olan Trabzonspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor'u mağlup ederek bu unvanını korumak ve ilk yarıyı zirvede tamamlama adına önemli bir engeli daha aşmak istiyor. Bu sezon deplasmanda oynadığı 7 maçta, 5 galibiyet, bir beraberlik elde ederek sadece bir mağlubiyet alan Trabzonspor deplasman puan cetvelinde 16 puanla zirvede bulunuyor. Söz konusu maçlarda, 12 gol atan bordo - mavililer, kalesinde ise 7 gol gördü. Deplasman maçlarında rakip fileleri en fazla havalandıran takım konumunda da bulunan Trabzonspor, Bursaspor maçında deplasman serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, tüm futbolcuların formda oluşu nedeniyle kadro kurmakta zorlandığı, özellikle de orta sahada Serkan ve Colman arasında bir karar veremediği öğrenildi. Cezalı olan Egemen'in yerine bu maçta da Giray'a formayı verecek olan Yanal, Gineli futbolcu İbrahima Yattara'dan da özel bir performans bekliyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Kocaelispor maçında eski günlerine dönüşünün sinyallerini veren Yattara'nın, hafta içerisinde Yanal ile yaptığı görüşmede, "Bana olan güveninizi biliyorum. Trabzon halkı da beni çok seviyor ve güveniyor. Bu inançları boşa çıkarmak istemiyorum. Bursaspor maçında çok daha iyi bir performans sergileyeceğim" dediği öğrenildi.

FUTBOLCULARIN CEPLERİ DOLACAK

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Bursaspor maçının kazanılması durumunda futbolculara yüklü miktarda bir ödeme yapmayı planlıyor. Bugüne kadar futbolcuların transfer alacaklarının büyük bir bölümünü ödeyen ve maç primlerini de gününde yatırmaya dikkat eden yönetim kurulunun bunun için özel bir bütçe ayırdığı öğrenildi. Bursaspor maçına özel bir prim vermeyi düşünmeyen yönetim, devre arası öncesi futbolcuların ceplerini dolduracak.

BURSASPOR İLE 65. RANDEVU

Trabzonspor ile Bursaspor yarın oynayacakları karşılaşmayla ligde 65. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 64 maçın 34'nü bordo - mavili takım kazanırken, 7 karşılaşmadan Bursaspor galip ayrıldı. 23 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar. Bursaspor karşısında ezici bir üstünlük kuran Trabzonspor, söz konusu müsabakalarda 96 gol atarken, kalesinde ise 43 gol gördü.

BASKETÇİLER IŞIKSPOR'U KONUK EDİYOR

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, yarın 16.00'da Işıkspor'u konuk edecek. 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak olan maçta tüm taraftarların desteğini arkalarında hissetmek istediklerini söyleyen Basketbol takımı baş antrenörü Alaaddin Yakan, zirveyi ele geçirmek istediklerini belirterek, "Bunun için Işıkspor maçını kazanmak zorundayız. Geçtiğimiz hafta aldığımız mağlubiyet bizim için iyi bir ders oldu. Şimdi daha dikkatli davranarak sezon sonunda şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri