Trabzonspor Alanzinho`ya dev butçe ayırdı..

уαяєη

ɘƨмɘя
Bayan Üye
FB93D6824E980F4596B02F3Fx.jpg

Bordo-mavili ekip, Alanzinho için kesenin ağzını açtı. Norveç basınına göre, Trabzonspor, Alanzinho'ya 3 yıl için 3 milyon euro, bu futbolcunun kulübü Stabaek'e de yine 3 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Norveç'in TV 2 kanalına konuşan Brezilyalı sol açık "Trabzon'un teklifi çok iyi" dedi.

***​

Müthiş teklif

Norveç basını bordo-mavili yönetimin, Stabaek'in Brezilyalı sol açığı için tam 6 milyon euro'yu gözden çıkardığını yazdı.

Trabzonspor sol açık arayışlarında sona doğru yaklaşıyor. Bordo- mavili yönetimin, Norveç Ligi takımlarından Stabaek'in Brezilyalı futbolcusu Alanzinho için müthiş bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Norveç basını, Trabzonspor'un sezonun en başarılı futbolcusu seçilen sambacıya 3 yıllık sözleşme karşılığı 3 milyon euro önerdiğini, Stabaek'e de bonservis olarak aynı fiyatın sunulduğunu sütunlarına taşıdılar.

Hayatım kurtulur
Stebaek'in, bordo-mavililerden 4 milyon euro istediği ifade edilirken, yönetimin bu rakamı 3 milyon euro'ya indirdiği taktirde transferin imzaya kalacağı gelen haberler arasında. Norveç'te yayın yapan TV 2 kanalına konuşan Alanzinho, "Trabzonspor'un bana sunduğu teklif çok iyi. Benim ve ailemin hayatını garantiye alabilecek bir miktar" açıklaması yaparak, Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri