Trabzonspor 1 - 2 Diyarbakır

LoKuMuM<3

Bayan Üye
STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Serdar Akçer, Orkun Aktaş

TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Tjikuzu, Engin, Ceyhun, Colman, Alanzinho, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos

DİYARBAKIRSPOR: Espinoza , Bessam Abbas, A. Muhammet, Diallo, Adnan, Abdullah, Şener,

---> Trabzonspor 1 - 2 Diyarbakır

bu yenilgiyi hiç haketmedik o kdr güzel oynamamıza rağmen yenildik.sağlık olsun

bu yenilgiyi hiç haketmedik o kdr güzel oynamamıza rağmen yenildik.sağlık olsun

arkadaşım aslında okadar güzel oynamadık,sanki deplasmandaymış gibi oynadık rakibi baskı altına alamadık pozisyonumuz bile yoktu okadar,evet yenilgi ağar oldu egemen böyle bi hata yapmamalıydı

son dk da yapılan hata dıyar a 3 puan kazandırdı.orda egemen topu taç a atsa en azından berabere bıterdı.

evt ya egemenin suçu vardı orda.
aslında pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik diye düşünüyorum umutta çok top kaçrdı

Sivas'ı deplasmanda yen. Diyarbakır'a kendi evinde yenil ondan sonra şampiyon olacağım diye söylemde bulun.Umut'la mı şampiyon olacağız.İki hafta geçti.Sahneye golcülerimiz çıkabilmiş değil.Bu maç gösterdi ki Umut Diyarbakırspor'u bile haketmiyorken bizde ilk 11'de sahada.Umut'tan Tolga gibi faır playlık bir davranış beklemiyorum.Bu zamana kadar ne kazandıysa helal olsun.Yarından itibarende Trabzon'u terketsin.Belki dualarımızı alırda Hüseyin gibi çok ''ateşli'' bir taraftarı olan takım bulur kendine.

yane Sİvas'ı yendik bunu hayli hayli yenriz diye dşündm ama bu mağlubiyeti aldık.Helal olsun varya artık gerçkten Umut bu formayı giymeyi haketmiyo.bize katkıları olmadımı oldu geçen sezonda Gökhanla birlkte çok katkıları oldu 2-3 pozisyon Umuta top atıldı ki eğer iyi bi futbolcu olsaydı o golleri atardı ve biz kendi sahamızdan 3 puanla çıkardık

Geçen sezon ne katkısı oldu?
100 tane gol pozisyonundan 14ünü atmış.Bu mudur golcülük?
Bize Fatih Tekke yada onun ayarında golcü lazım.66 MAÇTA 61 GOL ATMIŞ FATİH TEKKE GERİ GELECEK.hASRET BİTECEK

Diyarbakırdan Böyle Bir Supriz Bekliyordum Doğrusu , Diyarbakır Renk Katacak Gibi Lige..

öyle ama berabere ayrılacağımız maçlarda hep 1-0 yapark 3 puanı bize aldırdı zaten 2. gol gelicne herkes Fatih Tekke diye bağırmaya başladı:D

diyarbakırıma dmk istedin yane:) eed size gayet güzel moral oldu şimdiden diğer sezonda yendiğimiz zaman mrk ediyorum o morel ne olck:2:

saol anıl öyledirler süper:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri