trabzonda bir ziraat bankası şubesi :)

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
df1zl.jpg

---> trabzonda bir ziraat bankası şubesi :)

yav bu resmi daha öncede görmüştümde nerde burası tam olarak xD

Karadenizlilere bayılıyorum. Bizim de bir tanıdık var baba-oğul müteahhitler. Kendi yaptıkları apartmanda asansör 2. kattan başlıyor. Bizim arkadaş sormuş neden asansör birinci kattan başlamıyor diye, "oğlum birinci kattakilerin asansöre ihtiyacı mı var. 2. Kattan başladık o yüzden" demiş. :I

Karadenizlilere bayılıyorum. Bizim de bir tanıdık var baba-oğul müteahhitler. Kendi yaptıkları apartmanda asansör 2. kattan başlıyor. Bizim arkadaş sormuş neden asansör birinci kattan başlamıyor diye, "oğlum birinci kattakilerin asansöre ihtiyacı mı var. 2. Kattan başladık o yüzden" demiş. :I

Süpermiş (D

Süpermiş Bu :)

Bize Her Yer Trabzon ! xD

paranızı idareli kullanın diyor,resmen hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri