Trabzon`un Engin Ruhu

'-DamLa

Bayan Üye
Dün gece için Engin Baytar’ın yanına sadece bir ismi oturtabilirim. Taraftarı. Basın tribüne girdiğimde karşı tribüne baktım. Sakindi.
Korktum. Sonra içimden yönetime hayıflandım: ‘Siz Trabzon’u Kadıköy mü sandınız!’ Trabzonspor taraftarının ekonomik yapısına göre bir düzenleme gerekli. Maraton tribünü 40 lira olmaz! Stadı doldurun ve sürümden kazansanıza!

Korkularım devam etti.
Neden mi?

Trabzonsporlu futbolcularda, taraftar da, Şenol hoca da kimsede maçı alma havası yoktu.

Savunmadan çıkamıyorduk. Ceyhun alıyor geri veriyor, Mustafa Yumlu’nun ayağına top geldiğinde tedirgin oluyordu.

İlk yarıda toplam tek pozisyon onda da Colman’ın cılız vuruşu. Bu araya Gençlerbirliği’nin golünü de koyalım.

 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst