Toz Pembe Olmayan Burç Yorumlarınız 13

C'abonBô

Marjinal Maydanoz
Kayıtlı Üye
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Uzun ve sağlıklı bir yaşamın anahtarı olarak gördüğünüz düzenli spor yapmaya ve organik beslenmeye duyduğunuz tutku, saatte 120 km hızla yol alan o kamyonet için hiçbir şey ifade etmeyecek...

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Yabancı dil öğrenmek için yurtdışına çıkma planınızı sonunda hayata geçirebileceksiniz. Yine de hala Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin iyi bir tercih olduğundan emin değiliz...

İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugüne dek en büyük probleminizin hayatta ne yapmak istediğinizi bilmemeniz olduğunu düşünüyordunuz. Bu hafta tanışacağınız bir grup onkolog sizinle aynı fikirde olmayacak...

YENGEÇ (22 Haziran - 23 Temmuz)
Sizi özel yapan şey hayatta bulunduğunuz noktaya gelebilmek için çok fazla acı ve yokluk çekmeniz değil. Bütün bunları işsiz bir muhasebeci olmak için çekmiş olmanız...

ASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos)
Geriye dönüp baktığınızda siyasi yaşamınızdaki en büyük başarının vakit gazetesinin web sitesinde 10 dakikalığına da olsa ***** yayınlamasına vesile olmak olduğunu hüzünle farkedeceksiniz...

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)
Uzun süredir belirsiz olan bazı konular bu hafta sizin için netlik kazanacak. Çekilecek olan dördüncü röntgen filminizde akciğerdeki kitle rahatlıkla görülebiliyor...

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)
Aklınıza mesleğinizle ilgili çok orijinal ve yenilikçi fikirlerin yağmur gibi yağdığı bir haftaya giriyorsunuz. Bir köy imamı olarak bunların çoğunu kendinize saklamanız kariyeriniz ve genel olarak sağlığınız açısından daha iyi olacaktır....

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)
Korktuğunuz başınıza gelecek. Tam bir yer belirtmek gerekirse, sağ gözünüzün iki santim kadar üstüne...

YAY (23 Kasım - 22 Aralık)
Yurdun dört bir yanındaki mühendislik öğrencileri olarak bu sene de bahar şenliklerine gereğinden fazla anlam yükleyeceksiniz...

OĞLAK (23 Aralık - 20 Ocak)
Facebook'ta yapacağınız yorumlar, twitter'da yazacaklarınız ve sözlük sitelerindeki entry'leriniz bu hafta da bir çok insanın hayatını değiştirecek...

KOVA (21 Ocak - 19 Şubat)
Eğer bir teselli olacaksa, otobüste yol boyu ağlayan o velet de kazadan kurtulamayacak...

BALIK (20 Şubat - 20 Mart)
Önümüzdeki hafta bir arkadaşınızın vasıtasıyla çok hoş biriyle tanışacak, ancak o vasıtanın bir murat 131 olması sebebiyle pek bir randıman alamayacaksınız...

Son düzenleme:
---> Toz Pembe Olmayan Burç Yorumlarınız 13

Korktuğunuz başınıza gelecek. Tam bir yer belirtmek gerekirse sağ gözünüzün iki santim kadar üstüne...

Kaç vakte kadar ki ¿ Merakla bekliyorum bayım :cool:

Tam kaşına denk geliyo. Geçmiş olsun bayan :)

Korktuğunuz başınıza gelecek. Tam bir yer belirtmek gerekirse, sağ gözünüzün iki santim kadar üstüne...

Yok artık xD

KOVA (21 Ocak - 19 Şubat)
Eğer bir teselli olacaksa otobüste yol boyu ağlayan o velet de kazadan kurtulamayacak...

Otobus yolculuguna gidmicegme göre bir sorun yok .... Emegine saglik :)

Korktuğunuz başınıza gelecek. Tam bir yer belirtmek gerekirse sağ gözünüzün iki santim kadar üstüne...

Yıllllaaaaar önce başıma gelmiş zaten... Kaşımın tamamını, tam ortadan bölen bir kesiğe sahibim. Sanırım artık kaşım tamamen yok olacaktır. :D

Yarın kaza mı yapacağım Tanrım.endişelenmeye başladım.

Yabancı dil öğrenmek için yurtdışına çıkma planınızı sonunda hayata geçirebileceksiniz. Yine de hala Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin iyi bir tercih olduğundan emin değiliz...

xD

OĞLAK (23 Aralık - 20 Ocak)
Facebook'ta yapacağınız yorumlar twitter'da yazacaklarınız ve sözlük sitelerindeki entry'leriniz bu hafta da bir çok insanın hayatını değiştirecek...

kötü mü bu :)

''YAY (23 Kasım - 22 Aralık)
Yurdun dört bir yanındaki mühendislik öğrencileri olarak bu sene de bahar şenliklerine gereğinden fazla anlam yükleyeceksiniz...''

Hiçbir zaman şenliklere gerektiğinden fazla anlam yüklemedim.Hatta hiç anlam veremedim.Ama şenliklere gereğinden fazla anlam yükleyenlere , gereğinden fazla yakın olmuş olabilirim.

:)

Teşekkürler :)

hehe iyimis..
Tskler :)

YENGEÇ (22 Haziran - 23 Temmuz)
Sizi özel yapan şey hayatta bulunduğunuz noktaya gelebilmek için çok fazla acı ve yokluk çekmeniz değil. Bütün bunları işsiz bir muhasebeci olmak için çekmiş olmanız...

:11:

ASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos)
Geriye dönüp baktığınızda siyasi yaşamınızdaki en büyük başarının vakit gazetesinin web sitesinde 10 dakikalığına da olsa ***** yayınlamasına vesile olmak olduğunu hüzünle farkedeceksiniz...

hımmmm :)

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)
Aklınıza mesleğinizle ilgili çok orijinal ve yenilikçi fikirlerin yağmur gibi yağdığı bir haftaya giriyorsunuz. Bir köy imamı olarak bunların çoğunu kendinize saklamanız kariyeriniz ve genel olarak sağlığınız açısından daha iyi olacaktır....[/B]

hehe

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri