MisLinA
Bayan Üye
![52901388wh3tw8.jpg](http://img205.imageshack.us/img205/6679/52901388wh3tw8.jpg)
Ne eskisi gibi olur artık herşey...Ne de yenilenir geçen zamanım...Sen bende ilaç,ekmeğim,aşımdın...Bitirdin yüreğimde kalan son sevgini de!
Gözümden akan yaşları da bitirdin...Neleri bitirmedin ki şu çaresiz yüreğim de...Bomboş,çaresizlikler içinde bir kalbimi bıraktın bana...Senin arta kalanlarından
hediye...
Ne olur du sanki yine doğsaydı güneşim...?Yıldızları olsaydı gecelerimin yine...Açan filiz veren güllerim olsaydı solgun baharlara inat,ne olurdu...?
Gidişinle ertelendi mevsimim...Bu sefer bir umut dahi bırakmadın bana...Asla gelmeyecek baharlar ısmarladım gidişinle çaresiz çığlıklarıma...Zaten belliydi bana
layık gördüklerin bu sevda da...Gidişlerini,dönmeyişlerini alıştırdım ben bana...
Şimdi inancını,haykırışlarını yitirdi artık yüreğim...O asi ruhum benim değil artık...Ne yapsam boş olduğunu anladığım bu yalan dünya da...Senin beni
bıraktığın gibi,bende beni bensiz bıraktım...Sakın dönme geri...!Dönsende biliyorum artık tekrar gideceğini...
Ben özlemiyorum,sana ağlamıyorum mu sanıyorsun...Ezberlettiğin yokluğunla geçiyor her anım...Öğrettiğin acılarınla...Neye yanayım bilmiyorum...
Bende yok olduğuna mı ya da zalim sevda na...Hiç bir duygum kalmadı artık...Ne sevincim,ne hüznüm...Ne yaptığını bilmez avare gönlüm,boğuşuyo işte
yokluğunla...
Sen şimdi umarım mutlusun dur...Bana acıdan başka birşey vermediğin,tüm sevinçlerimi de alıp beraberinde gittiğin için...Hayal kırıklıklarımı
yeniden yaşattığın için...Bana "Biliyorum yine gidecek ama..."dedirttiğin için...Kapanması mümkün olmayan yaralar bıraktığın için...Mutlusundur belki de...
Çünkü ben bi yalandım senin için...İstediğin gibi söyleyebildiğin,yaşayabildiğin...İstediğinde bırakıp gittiğin...İstediğinde geri dönüp "Ben geldim" dediğin
koskoca bir yalan...Çünkü sen beni öyle belledin...Öyle işledin beni yüreğine,öyle sevdin...Hiç bir zaman inanmadım sevginin gerçekliğine...Belki de inandım
ama gidişlerindi beni yıldıran sevdan da...Dayanmaz oldu artık gönlüm...Bitti...Tükendi...Hep tek bıraktığın kalbim yoruldu artık...Yüreğimi söküp gittiğin anlara
kalmadı takatim...Kalmadı artık gülüşlerim...O çok sevdiğin gülüşlerim...Kalmadı...
Şimdi arada bir terkedip gittiğin anlardan birini daha yaşıyorum şu an...Yine bir ayrılığını daha...İnan geçmiyor zaman...Gözümden damlayamayan
gözyaşlarım birikti...Dilimden akamayan sözlerim...Yüreğimin umut ışığı gitti...Kaldım yine bir başıma...Yine bana göründü gelmeyecek bahar yolları...Sürüklendi
yüreğim yine sensiz geçen gecelere...Dinmek bilmeyen özlemlere...Acı dolu hasretlere...
Artık dönme geri...Bu sefer ki bil ki... TÖVBE ETTİM SENLE DOLU GEÇEN GÜNLERE...