Toprak01
Kayıtlı Üye
16 yaşındayım ADANAlıyım öğrenciyim 1.74 boyunda 65kiloyum kumralım GALATASAYlıyım.. boş zamanlarımda futbol oynamayı çok severim iyide oynadığımı düşünüyorum..ama en büyük tutkum arabalar araba sürmeyi ve arabaları incelemeyi çok severim.Zaten otomotiv mühendisi olmak istiyorum. Hayatta pozitif düşünmeyi severim ama bunu uygulayabiliyor muyum emin değilim.herkesle anlaşabilen ama adamına göre davranan arkadaşlık kurmayı seven cıvık insanları sevmeyen biriyim.kendimi tanıtmayı pek beceremem elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım okuduğunuz için teşekkürler
okumaktan hoşlandığım kitaplar;
1)Erebos- U. Poznanski
2)Piraye- Canan Tan
3)Od- İskender Pala
4)Olasılıksız- Adam Fawer
5)Empati- Adam Fawer
6)Ferrari'sini Satan Bilge- Robin Sharma pek çok kitap okudum ama aklımda en çok kalanlar etkilendiklerim belki daha fazladır ama aklıma gelenler bunlar..
sevdiğim filmler;
1)21
2)Zamana Karşı
3)Fetih 1453
4)23
5)Hızlı ve Öfkeli (tüm seri)
6)Aşk Tesadüfleri Sever
7)İncir Reçeli
8)Hayalet Sürücü
9)Titanik
10)Çınar Ağacı
müzik listesi yapacaktım fakat kulağa hoş gelen müziklerin hepsini dinlerim şu kesin favorim dediğim bir şarkı yok
sevdiğim sözler;
-“Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız başlayamazsınız.” GENERAL S. PATTON
-“Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerekir.” BALZAC
-“Bir şeyler değiştirmek isteyen insan önce kendinden başlamalıdır.” SOKRATES
-“Herkesle dost olan kimsenin dostu olmaz.” ALMAN ATASÖZÜ
-“Başka birinin ikinci sınıf bir versiyonu olacağınıza her zaman kendinizin birinci sınıf bir versiyonu olun.” JUDY GARLAND
-“Asla aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi düzeylerine çeker, sonrada tecrübeleriyle yenerler.” FİLOZOFN DİLBERT
-“Sessizlik büyük vahiydir.”
-“Herkesin bir güzelliği vardır, herkes görmese de?” KONFÜÇYÜS
okumaktan hoşlandığım kitaplar;
1)Erebos- U. Poznanski
2)Piraye- Canan Tan
3)Od- İskender Pala
4)Olasılıksız- Adam Fawer
5)Empati- Adam Fawer
6)Ferrari'sini Satan Bilge- Robin Sharma pek çok kitap okudum ama aklımda en çok kalanlar etkilendiklerim belki daha fazladır ama aklıma gelenler bunlar..
sevdiğim filmler;
1)21
2)Zamana Karşı
3)Fetih 1453
4)23
5)Hızlı ve Öfkeli (tüm seri)
6)Aşk Tesadüfleri Sever
7)İncir Reçeli
8)Hayalet Sürücü
9)Titanik
10)Çınar Ağacı
müzik listesi yapacaktım fakat kulağa hoş gelen müziklerin hepsini dinlerim şu kesin favorim dediğim bir şarkı yok
sevdiğim sözler;
-“Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız başlayamazsınız.” GENERAL S. PATTON
-“Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerekir.” BALZAC
-“Bir şeyler değiştirmek isteyen insan önce kendinden başlamalıdır.” SOKRATES
-“Herkesle dost olan kimsenin dostu olmaz.” ALMAN ATASÖZÜ
-“Başka birinin ikinci sınıf bir versiyonu olacağınıza her zaman kendinizin birinci sınıf bir versiyonu olun.” JUDY GARLAND
-“Asla aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi düzeylerine çeker, sonrada tecrübeleriyle yenerler.” FİLOZOFN DİLBERT
-“Sessizlik büyük vahiydir.”
-“Herkesin bir güzelliği vardır, herkes görmese de?” KONFÜÇYÜS
Son düzenleme: