Top10 istatisik formumuzdan kaldırılmış.Geçici olarakmı yoksa artık böylemi.
TheTürk Kayıtlı Üye 6 Şub 2010 #1 Top10 istatisik formumuzdan kaldırılmış.Geçici olarakmı yoksa artık böylemi.
LoKuMuM<3 Bayan Üye 6 Şub 2010 #2 ---> TOP10 İstatisik. top 20 değilmiydi o? forum güncelleniyo geri gelir
sEmih Kayıtlı Üye 6 Şub 2010 #3 ---> TOP10 İstatisik. Dünde Söylemiştim Yanlış Hatırlamiyorsam. Sitenin Sürümü Güncellencek. Ve Şuan Yedek Alınmakta. O Yüzden Eklentileri Kapatmak Zorunda Kaldım.
---> TOP10 İstatisik. Dünde Söylemiştim Yanlış Hatırlamiyorsam. Sitenin Sürümü Güncellencek. Ve Şuan Yedek Alınmakta. O Yüzden Eklentileri Kapatmak Zorunda Kaldım.
TheTürk Kayıtlı Üye 6 Şub 2010 #4 ---> TOP10 İstatisik. Peki teşekkürler. Bu sefer online listesi altta istatisikler üstte yerleştirilirse daha güzel olacaktır. « dieséL »' Alıntı: Dünde Söylemiştim Yanlış Hatırlamiyorsam. Sitenin Sürümü Güncellencek. Ve Şuan Yedek Alınmakta. O Yüzden Eklentileri Kapatmak Zorunda Kaldım. Genişletmek için tıkla ... Evet anladım.Çok teşekkürler unutmuştum güncelleme yapılacagını.
---> TOP10 İstatisik. Peki teşekkürler. Bu sefer online listesi altta istatisikler üstte yerleştirilirse daha güzel olacaktır. « dieséL »' Alıntı: Dünde Söylemiştim Yanlış Hatırlamiyorsam. Sitenin Sürümü Güncellencek. Ve Şuan Yedek Alınmakta. O Yüzden Eklentileri Kapatmak Zorunda Kaldım. Genişletmek için tıkla ... Evet anladım.Çok teşekkürler unutmuştum güncelleme yapılacagını.