Hestia
Bayan Üye
4 Kişilik / 30dk.
Malzemeler:
2 kutu Ton Balığı
4 adet hazır yufka
4 dal taze soğan
100 gr taze soya filizi
Yarım demet taze kişniş
2 çorba kaşığı Buğday Nişastası
1 kase dolusu su
Ayçicek yağı (kızartmak için)
Malzemeler:
2 kutu Ton Balığı
4 adet hazır yufka
4 dal taze soğan
100 gr taze soya filizi
Yarım demet taze kişniş
2 çorba kaşığı Buğday Nişastası
1 kase dolusu su
Ayçicek yağı (kızartmak için)
Taze soğanı temizleyip çok ince kıyın. Soya filizlerini yıkayıp süzün. Yufkaları üst üste yerleştirin. Ortasına ton balığı, taze soğan, soya filizi ve taze kişnişi yerleştirin. Rulo şeklinde özenle sarın. Elde ettiğiniz ruloları nişastalı suya batırdıktan sonra 4 parmak kalınlığında dilimleyip kızgın yağda kızartın.