TomTom Navigator 6 UIQ3 ve Türkiye Haritası (Versiyon 6.50)

LegEnD

Kayıtlı Üye
TomTom 6 ve Türkiye haritası aşağıdadır!

NOT: TomTom Navigator GPS programıdır ve bir GPS alıcısı gerektirir (Bluetooth ya da dahili).

Program:
RapidShare: 1-Click Webhosting

Harita:

Gerekli işlemler rar arşivinin içinde. Şifre: condor

Programı indirdikten sonra zipli dosyayı bilgisayarına aç
--Programı (Navigator 6 (Symbian UIQ 3rd edition)içindeki tüm dosya ve klasörleri) telefonunun hafıza kartının ana dizinine kopyala
--haritayıda (Tr_650 klasörünü) direk hafıza kartının ana dizinine kopyala
--bilgisayar bağlantı kablosundan telefonunu çek bi kaç sn sonra rogramın kurulumu otomatik gelecek telefonun ekranına. şayet gelmesse hafıza kartını çıkarıp tak o zaman olur
-- programı telefonuna kur (yönergeleri takip ederek
---program senden harita seçmeni istiycek western europa yı seç
-- elle etkinleştireceğim seçenegini seç verdiği kodu (harflerden oluşuyor bi kenara yaz
-- bilgisayarına geç Tr_650 klasörünün içindeki TomTom_Turkiye_v608.cfg dosyasını sürükleyerek Navigator 6 (Symbian UIQ 3rd edition klasörünün içindeki !- klasörünün içinde bulunan TT6_kg_4_C4Pda dosyasının üzerine sürükleyerek bırak
-- Dos ekranı açılacak açılan ekranda yazdığın kodu gir ve enter la sana gerekli şifreyi verecek
-- burdan aldığın şifreyi telefonunda elle etkinleştir bölümünde istenen bölüme gir
--güle güle kullan

---> TomTom Navigator 6 UIQ3 ve Türkiye Haritası (Versiyon 6.50)

s.a legend kardeşim ben buradan indirdim dosyayı ama tel deki kodu girince dos kapanıyor..çok kez denedim ama olmuyor bi yardım etsen çok makbule geçersin..
Teldeki kod ANDS4 ASADE...
msn adresim t_Rapper_b@msn com..

şimdiden sağolasın cevabını bekliyorum

---> TomTom Navigator 6 UIQ3 ve Türkiye Haritası (Versiyon 6.50)

çok değerli kardeşim maalesef dediğini yaptıysamda entere basınca dos kaybvoluyor ANEAU DAQF2 kodum etkinleştirme kodunu gönderirseniz sevinirim . Şimdiden teşekkürler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri