Tom Tykwer ve Wachowskiler Güçlerini Birleştirdi!

MaestrΘ

Kayıtlı Üye
Uzun zamandır sürüncemede kalan 'Cloud Atlas' projesinde son aylarda yaşanan hızlı gelişmeler, filmde rol alması düşünülen oyuncuların basına verdiği demeçlerle birlikte artık hızla sona yaklaştığımızı gösteriyor.

Daha önce Wachowskiler'in yapımcılığında Tom Tykwer'in yöneteceği dedikoduları dönen proje, Halle Berry'nin geçen ay bir film tanıtımında filmi Wachowskiler'in yöneteceğini söylemesiyle karmakarışık bir hal almıştı. Filmde ufak da olsa rol alacak olan Natalie Portman'ın basına verdiği son demeçle birlikte nihayet bu kafa karışıklığı da giderildi. 'Cloud Atlas'; Tom Tykwer, Andy Wachowski ve Lana Wachowski gibi üç büyük yönetmenin elinden çıkacak.

Entertainment Weekly'e konuşan Portman'ın sözleriyle aktarırsak, "Filmin mali durumunu bilmiyorum. Senaryoyu 'V For Vendetta'yı çekerken okudum ve Tom Tykwer'e ve Wachowskiler'e verdim. Şimdi üçü birlikte çekecekler. Ufak bir rolde de olsa filmde ben de olacağım."

David Mitchell'ın aynı isimli romanından uyarlanacak olan film, değişik zamanlarda gevşek bir dokuda birbirine geçen altı farklı hikâye anlatacak. Sinemada nadir görülen; türlerin, zamanların, karakterlerin ve yerlerin içiçe geçtiği bu projede, yönetmenlerin nasıl bir yönetim şekli izleyeceğini ise henüz bilmiyoruz. Ya üçü de hikâyenin farklı kısımlarını ayrı şekilde çekip daha sonra birleştirecek -ki bu çok olası- ya da filmin tamamı toplu bir biçimde çekilecek. Muamma. Bilinen tek şey, bizi son yılların en keyifli sinema deneyiminin beklediği...

Bir yanda yeni Alman sinemasının en yetkin isimlerinden Tykwer, diğer yanda Hollywood'un en özgün ve çılgın kardeşleri Wachowskiler ve arkalarında son yılların en bomba edebiyat şaheserlerinden biri sayılan bol ödüllü çok satan 'Cloud Atlas'... Mükemmel bir karışım!

Birer dedikodu da olsa projede ismi geçen diğer oyuncular Tom Hanks, James McAvoy ve Ian McKellen.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri