Tolunay Kafkas Eskişehirspor Galibiyeti Sonrası Konuştu

'-DamLa

Bayan Üye
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas alınan galibiyeti yorumladı.

1-0'lık galibiyetin ardından konuşan Tolunay Kafkas, "Eskişehir gerçekten çok zor bir deplasman. İki kenar beki hücuma çok çıkan orta saha oyuncuları içeri girip iyi kullanan takımdı. Bizde buna göre çalıştık. Kenar oyuncularımız çok ciddi bir şekilde kapattılar. Oyunun genelde ilk devre hakimi bizdik. İkini devre baskı yemiş olmamıza rağmen net pozisyonlarımız var. Bir tane daha atabilseydik maçı daha iyi kazanabilirdik. Buradan alınan 3 puan altın değerinde. Önümüzde ki 4 maçı da kazanıp Trabzonspor'u layık olduğu yerde bitireceğiz.

biraz araya geldik ama maç kazanmak gerekiyor. Ben Trabonsporluyum. Bu camiayı çok seviyorum. Sevgi iddialı bir söz. Aslında ihtiyaç vardı. Gel dediler geldim. Kulübüme hizmet etmeye çalışıyorum. Çok zor bir durumun altında kalkmak için mücadele ediyorum. Oyunculra kendilerine olan özgüveni yitirmiş pozisyondaydı. Şimdi daha iyi toparladılar. Önümüde ki gençler birilği maçını kazanabilirsek bira daha yukarılara tırmanacağız" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri