Tolunay Kafkas Diyor ki :

'-DamLa

Bayan Üye
Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş’in istifasının ardından göreve getirilen Tolunay Kafkas, 3,5 yıllık imzayı attı. İmza töreninde konuşan Kafkas, "Ateşle barut yan yana geldi. Taraftarımız patlamaya hazır olsun” dedi.
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde kulüp başkanı Sadri Şener de yer aldı. İmza töreninde konuşan yeni teknik adam Tolunay Kafkas, "Formasını başarılı ile terlettiğim kulübümde teknik direktör olmak farklı duygular hissettiriyor. Hayatımda her zaman iddialı olmuş bir kişi olarak Trabzonspor kimliği ile kazandıklarımızın karşılığını vermek için buradayım. Ekibim ve büyük taraftarımızın desteği ile önümüzdeki yıllarda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Trabzonspor’da teknik direktör olmanın mutluluğunu yaşarken, bu koltuğa Şenol hocanın arkasından oturmak ise içimi acıtıyor. Oyuncu iken hocalığımı yapan bana çok şey veren Şenol hocanın Trabzonspor’dan ayrılması büyük bir kayıp. Şenol hoca ve ekibinden devraldığımız görevi layıkıyla devam ettirmek istiyoruz” dedi.

“PATLAMAYA HAZIR OLSUNLAR”
Camianın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vereceğine inandığını ifade eden Kafkas, "Trabzonspor ülkede farklı olmuş ve damga vurmuştur. Tekrar kenetlenmeyi sağlamak istiyoruz. Bu yüce görevi bana layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zorlu sürecin üstesinden gelmenin yolu Trabzonspor taraftarları ile birlik olmaktır. Ateşle barut yan yana geldi patlamaya hazır olsunlar” diye konuştu.

“BENİM İÇİN BURASI AŞK”
Şenol Güneş’in kulübün gerçek yüzü olduğunu ifade eden Kafkas, “Hocanın Trabzonsporluluğunun yanında bizim Trabzonsporluluğumuz tartışılamaz. Benim için burası bir aşk bir kimlik bir sevgi. Benim ailem de buralı. Ben burada evime geldim. Trabzonspor’u nasıl şampiyon yaparım hesabı içerisindeyim. En kısa zamanda bu kulüp hak ettiği yere gelecektir. Elimizde yeterli oyuncu kadrosu var.

Son düzenleme:
---> Tolunay Kafkas Diyor ki :

Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas: "Ekibimle birlikte vakit kaybetmeden emek sarf edip şampiyonluk alacağız. Benim için Şenol Hoca'nın hayatımda önemli bir yeri vardır. Şenol Hoca bana önemli tecrübeler kazandırdı."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri