LoKuMuM<3
Bayan Üye
Tokat'ta Trabzonsporlular Gecesinde büyük izdiham yaşandı.
Tokat'ın Niksar İlçesi’nde gerçekleştirilen Trabzonsporlular Gecesinde büyük izdiham yaşandı
Daha önce Trabzon’un Yomra İlçesi’nde görev yapmış olan Niksar Kaymakamı Uğur Turan’ın himayesinde Tokat Karadenizliler Derneği organizasyonunda Trabzonsporlular Gecesi gerçekleştirildi.
Geceye Yönetim Kurulu Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Sırrı Eren, Derviş Köz, İzleme Komitesi Üyesi Cengiz Akçay, Niksar Kaymakamı Uğur Turan, Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Tokat Karadenizliler Derneği Başkanı Dr. Enver Gervan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernek üyeleri ve çok sayıda Trabzonspor taraftarı katıldı.
Keman dinletisi ve sinevizyon gösterisi de yapılan gecede Niksar Kaymakamı Uğur Turan Trabzonspor yönetim kurulu üyelerini konuk etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Niksar ile Trabzon arasında dostluk köprüsü oluşturduklarını söyledi.
Trabzonspor Yönetim kurulu üyesi Sırrı Eren de yaptığı konuşmada kendilerine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek Trabzonspor taraftarlarının büyük bir sevgi ile yurdun her köşesine yayılmış olmasının Trabzonspor'un büyüklüğünün bir göstergesi olduğuna değindi
Gecede ayrıca Orman İşletme Müdürlüğünün çalışmalarıyla gerçekleştirilen 85 dönüm arazi üzerine kurulu Trabzonspor Gıda Ormanı'nın da tanıtımı yapıldı.
Niksar halkının yoğun ilgi gösterdiği gece havaifişek gösterileri ve pasta kesimi ile devam edip, katılımcıların horonları ile son buldu