Tokatspor teknik direktörüyle yollarını ayırdı

djekselans

Kayıtlı Üye
PTT 2. Lig Takımlarından TOKATSPOR teknik direktörü Mehmet Şahan ile yolların ayrıldığını açıkladı .

Ziraat Türkiye kupasında gruplara kalarak sezonun en iyi 8 takımı arasına girmeyi başaran TOKATSPOR , ligde zor günler geçiriyor. . üstüste aldığı mağlubiyetler hem yönetimi hem taraftarı oldukça endişelendiriyor . Küme düşme hattına kadar gerileyen Tokatspor dün oynanan Kartalspor maçındaki 6 - 2 lik malubiyet sonucunda teknik direktör Mehmet Şahan ile yolları ayırdı

---> Tokatspor teknik direktörüyle yollarını ayırdı

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] Hocam konuyu gerekli yere taşırmısınız.

--------------------------------------------------------

Geçmiş olsun. Umarım daha iyisini bulurlar :)

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] spor haberleri farklı bi bölümde mi açılıyor

İlk 8'e kalarak büyük bir başarı yakalamıştı tokatspor lakin gerisini getiremediler...

İlk 8'e kalarak büyük bir başarı yakalamıştı tokatspor lakin gerisini getiremediler...

hocam bunu Türkiye de Tokatlılardan başka pek bilen yok .
Bunun sebebi şudur ;
biliyosunuz ki tam türkiye kupası grup kuraları çekildiği dönem transfer dönemiydi ve tokat başarılı oyuncularıyla yükseldi yükseldi gruplara kaldı . derken takımdaki iyi olan tüm oyuncular tam bu dönemde transfer oldu takımda kimse kalmadı . facebookta takip ediyordum sürekli neredeyse tüm kadro transfer oldu . yerine gelen oyuncular kaliteli de olsa takım düzeni oturması sistemler derken sonuç budur . kupada gruplara çıkaran kadro tamamen transfer oldu .

Hmm . daha öncede spor haberi açmıştım 3-4 defa . bu konu altına sorun olmamıştı bende buradan devam ediyorum :) . bilginiz için teşekkür ederim

Daha önce fark edilmemiş yada gerek görülmemiştir :) Neyse rica ederim, iyi forumlar kolay gelsin :)

Anadolu takımlarının,talihsizliğidir bu durum...,büyük balık küçük baluğı hep yer

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri