Toka Vakası

YaDiPaSHa

Kayıtlı Üye
İtiraf ediorum bnm bi sevgilim var hande cnm benmdir o hahaha nse şimdi itiraf bu değil hndenin çok sevdiği bi tokası vardı bana cuma vermişdi onu kaybettm bu gün takmışdım bileğime ayıpdır sölemesi düşmüş mü nolmuş arıorum arıorum bulamıorum:19::19:

Binlerce kez özür dilerimmmm hnd^m :19:

---> Toka Vakası

Sen gel ben sana tokanın kralını vereyim git ver sevgiline sana daha güzelini aldım diye.
Yok böyle bir şey ya.

---> Toka Vakası

Kod:
[B]bu gün takmışdım bileğime ayıpdır sölemesi[/B]
hahaha Öğren bunları Anıl bileğinede takmış işte :pp

daha once toka aLmadığım için hadi onuda geçtik bileğime takmadığım için biraz duraksadım hahaha

Yadiiiiii sen takma ben arkandayım xD

---> Toka Vakası

xD eyw. da bu dışardan göründüğü gibi kolay bi konu değil ama yinede saol =)))

---> Toka Vakası

valla benm içinde önemli bir nesne değil ama kızlar içn önemli belliki onu kırmakdan korkuorm admım...

---> Toka Vakası

geşmiş olsun...çok büyük vakaa...hemde bir kız hediye etmişse..umarım ögrenince anlayışlı davranır..istersen benim tolalardan veririm..ne dersin...üzülme sende....selametle kal..

---> Toka Vakası

=) saol anlayışlı davranıcağından eminim ama dediğim gibi vicdan sizde Açık mavi toka varsa ilgilenirim =) nede olsa toka tokaya benzer..=)) sende selametle kal gardaş :D

---> Toka Vakası

vay yadicim van şivresini de biliyorsun demek..açık mavi yerine gök mavisi olurmu.....salıcakla selametle gardaş..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri