Tita yine kiralandı!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Antalyaspor, Tita'yı, bir sezon daha kiraladı..

Antalyaspor, bonservisi Ankaraspor'da olan ve iki yıldır kiralık olarak Antalyaspor'da forma giyen Tita'yı, bir sezon daha kiraladı.

Tita, kendisini bir yıllığına kiralık olarak Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeye kulüp binasında imza attı. İmza törenine katılan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akıncıoğlu, Tita'yı bir yıllığına kiraladıklarını, ancak Ankaraspor'a verecekleri rakamı açıklamayacaklarını söyledi.

Ankaraspor'un Tita'yı vermek istemediğini, ancak Tita'nın Antalyaspor'da oynama ısrarı sonucunda kiralamayı kabul ettiklerini anlatan Akıncıoğlu, transfer dolayısıyla hem Tita'nın hem de kendilerinin mutlu olduğunu kaydetti.

Tita'nın iki sezondur sezon başı hazırlık kampına katılamadığını dile getiren Akıncıoğlu, futbolcunun bu sezon Almanya'da gerçekleştirilecek ikinci etap kamp çalışmasına katılacağını bildirdi.

Akıncıoğlu, Türk vatandaşlığına geçen Tita'nın bu yıl da yabancı statüsünde forma giyeceğini, gelecek yıl ise Türk statüsüne geçeceğini sözlerine ekledi.

Tita da imza töreninde yaptığı konuşmada, Antalyaspor'da bir yıl daha forma giyecek olduğu için mutlu olduğunu belirtti. Kendisine başka kulüplerin de transfer teklifinde bulunduğunu ifade eden Tita, ''Ama benim birinci tercihim her zaman Antalya. Ben Mehmet hocayı, takımı ve Antalya halkını çok seviyorum. Antalya'da daha iyiyim. Burası Brezilya'ya da benziyor'' dedi.

Öte yandan Antalyaspor, bugün ikinci etap kamp çalışması için Almanya'ya gidecek.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri