TIR’larla Mahalle Mahalle Kanser Taraması

Gözde'

Bayan Üye
Sağlık Bakanlığı, kanserde erken teşhis yapabilmek için yurtdışından 120 TIR alıyor. Mahalle mahalle gezecek TIR’lar, vatandaşları kanser taraması yapacak.

q4bb2.jpg

Sağlık Bakanlığı, yurtdışından 120 kanser tarama TIR’ı satın alacak. Mahalle mahalle gezmesi planlanan TIR’lar, vatandaşları kanser taramasından geçirecek.

TIR’larda öncelikle rahim ağzı, göğüs ve bağırsak kanseri için testler yapılacak. Eylül ayında hayata geçecek projenin hedef kitlesi de kadınlar.

TIR’larda mamografi ünitesi, dijital görüntüleme ve değerlendirme sistemi, dijital arşiv sistemi, soyunma kabinleri yer alacak.

Yurt genelinde 14 bölgede görev yapacak TIR’lar, aynı mahallede yılda iki kez tarama yapacak.

---> TIR’larla Mahalle Mahalle Kanser Taraması

Çok güzel bir düşünce.
ama diyelim ki malesef kanser olmuş insanlarımızı buldular.

Sonra; evet, sonra ne olacak??.

Bir araştırın bakalım sonra neler oluyor?.
Ne geliyor bu insanların başına?.
Başkalarının söylediklerini değil, kendi araştırmalarınızı yapın.
Uzmanları değil, bulabilirseniz hastaları dinleyin.

evet bunu yapmak zor değil imkansızdır.
Yapabilmeniz imkansız ama yaptığınızda, Benim güzel türkiyemin cayır cayır yandığını görebilirsiniz.

evet nice fidanlar cayır cayır yanıyor. Halen bu yangın devam ediyor.
Hergün taze fidanlar kundaklanıyor.
Ve bu fidanlar yandıklarının bile farkına varamadan kül oluyorlar.
Her şehirde, her yerde bu yangınlar devam ediyor. Sayısını ise asla tahmin edemezsiniz.
İlginç olan ise bu yangını ve çıkardığı dumanı kimselerin görememesi.

Ama bu yangınlar farkedildiğinde , bu kundakçıların da teker,teker yanacağından eminim.
Bizler hiçbir yangını onaylamadığımız gibi, en küçük bir fidanımızın dahi zarar görmesini istemiyoruz.

Kul adeletinden ümit yok
İlahi adaletin terazisisinin ise çok iyi tartacağından eminim bu kundakçıları.

Saygılar.

Tir diyince bende gozumde kocaman tir hayal etmistim :)

Guzel uygulama. Hollandada 30 yasindan sonra hem rahim hemde meme kanseri kontrolu icin cagiriyorlar muane ediyorlar.

En azindan hastaliklari varsa haberleri olur.

Tir diyince bende gozumde kocaman tir hayal etmistim :)

Guzel uygulama. Hollandada 30 yasindan sonra hem rahim hemde meme kanseri kontrolu icin cagiriyorlar muane ediyorlar.

En azindan hastaliklari varsa haberleri olur.

Burda 40 küsur yaştan sonra çağırılıyo yanlış hatırlamıyosam, her sağlık ocağı kendi sorumlu olduğu bölgeye duyuruyo yapılcağı yere gidilmesi konusunda
Bi de arada bi kampanya gibi yine böyle uygulama başlatıyolar herkese ücretsiz kontrol yapılıyo

Burda 40 küsur yaştan sonra çağırılıyo yanlış hatırlamıyosam, her sağlık ocağı kendi sorumlu olduğu bölgeye duyuruyo yapılcağı yere gidilmesi konusunda
Bi de arada bi kampanya gibi yine böyle uygulama başlatıyolar herkese ücretsiz kontrol yapılıyo

Himmm anladim. Iyi bise bence

Maalesef... gerci rahim.kanseri kontrolune cagirdilar bende gitmedim gitmeyide dusunmuyorum. Bemde o degerlendirmeyenler icindenim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri