Timsah'ta Gündem Gökhan Zan

ADMIRAL

Kayıtlı Üye

İlk yarıda beklentilerin uzağında kalan Bursaspor'da yönetim transfer için düğmeye bastı. Önceliği savunmaya veren Yeşil-Beyazlılar, Trabzonspor'un da peşinden koştuğu Galatasaray'ın stoperine kanca attı.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak 17 haftalık ilk etapta hedeflerinden çok uzak kalan Bursaspor’da gündem transfer... Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen Yeşil-Beyazlılar, öncelikle savunma hattına takviye yapmayı planlıyor. Genç teknik adamın listesinde yer alan isim ise Galatasaray’da fazla forma şansı bulamayan ve Trabzonspor’un da peşinden koştuğu Gökhan Zan. Ligde hiç forma şansı bulamayan Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta görev alan tecrübeli savunmacının kulübüyle bonservis sorununu halletmesi halinde anlaşma imzalanacağı bildirildi.

‘Bütünleşmeliyiz’

Transferde hareketli saatler yaşayan Yeşil-Beyazlılar’da basın sözcüsü Selçuk Eren, taraftara seslendi. Ligin 2. yarısında taraftarıyla bütünleşecek olan Bursaspor’un şampiyonluk yarışında var olacağını belirten Eren, “Bunların dördünü lehimize çevirebilmiş olsaydık, bugün Galatasaray’ın bulunduğu yerde, yani liderlikte biz olurduk. Şanssız beraberlikler aldık, yönetim olarak futbolcularımıza ve tekinik ekibimize güvenimiz tam. Bizim tek eskiğimiz taraftarımızın yanımızda olmamasıydı. Taraftarımız ikinci yarıda bizimle birlikte olursa inanıyorum ki Bursaspor, şampiyonluk adayları arasında yerini alacaktır. Önceki yıl herkes taraftarıyla bütünleşen Bursaspor’un neler yapabileceğini gördü” dedi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri