Tığ İşi Beyaz Bebek Elbise Patik ve Şapka Takımı
Efsunkar Bayan Üye 14 Şub 2012 #2 ---> Tığ İşi Beyaz Bebek Elbise Patik ve Şapka Takımı Çok tatlı Ashli..Teşekkürler emeğine.. Oğlum olduğu için bu elbiseleri hiç giydiremedim..) Darısı inşAllah vakti geldiğinde sizin evladınıza Ashli..
---> Tığ İşi Beyaz Bebek Elbise Patik ve Şapka Takımı Çok tatlı Ashli..Teşekkürler emeğine.. Oğlum olduğu için bu elbiseleri hiç giydiremedim..) Darısı inşAllah vakti geldiğinde sizin evladınıza Ashli..
ashli Bayan Üye 16 Şub 2012 #3 ---> Tığ İşi Beyaz Bebek Elbise Patik ve Şapka Takımı Efsunkar' Alıntı: Çok tatlı Ashli..Teşekkürler emeğine.. Oğlum olduğu için bu elbiseleri hiç giydiremedim..) Darısı inşAllah vakti geldiğinde sizin evladınıza Ashli.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum inşallah xD Siz de erkek çocuğu sahibi olmanın keyfini yaşayın her daim Allah onları size bağışlasın
---> Tığ İşi Beyaz Bebek Elbise Patik ve Şapka Takımı Efsunkar' Alıntı: Çok tatlı Ashli..Teşekkürler emeğine.. Oğlum olduğu için bu elbiseleri hiç giydiremedim..) Darısı inşAllah vakti geldiğinde sizin evladınıza Ashli.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum inşallah xD Siz de erkek çocuğu sahibi olmanın keyfini yaşayın her daim Allah onları size bağışlasın
Efsunkar Bayan Üye 16 Şub 2012 #4 ---> Tığ İşi Beyaz Bebek Elbise Patik ve Şapka Takımı ashli' Alıntı: Teşekkür ediyorum inşallah xD Siz de erkek çocuğu sahibi olmanın keyfini yaşayın her daim Allah onları size bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Ashli..İnşAllah,şükür diyerek:106:
---> Tığ İşi Beyaz Bebek Elbise Patik ve Şapka Takımı ashli' Alıntı: Teşekkür ediyorum inşallah xD Siz de erkek çocuğu sahibi olmanın keyfini yaşayın her daim Allah onları size bağışlasın Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Ashli..İnşAllah,şükür diyerek:106: