THY'den Çalışanlarına Büyük Jest

'Kartaliçe

Bayan Üye
Türk Hava Yolları (THY), bir Boeing 737-800 uçağını şirketin yaklaşık 18 bin çalışanının fotoğrafıyla giydirdi.

Boeing firmasının katkılarıyla gerçekleştirilen ve ''dünyada bir ilk'' olduğu ifade edilen projeyle giydirilen uçak, çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle THY Teknik AŞ Hangarı'nda tanıtıldı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, burada yaptığı konuşmada, şirketin son yıllarda kaydettiği gelişmelere işaret ederek, ''THY, son 8 yılda hem filoda, hem koltuk kapasitesinde, hem de uçak sayısı itibarıyla üçe katlandı. Ciro kapasitesi bakımından tam 5 katına geldi. Bugün hep beraber THY'yi dünyanın sayılı şirketleri arasına getirdik'' şeklinde konuştu.

THY DÜNYADA 7. SIRADA

Topçu, THY'de kalitenin artması, şirketin uçuş noktası bakımından dünyada 7. sıraya gelmesinde çalışanların katkısının büyük olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Tabii ki yükseklere çıkmak o kadar önemli değil. Önemli olan bu şirketleri, bu uçakları uçuracak yetkin, birikimli personel yetiştirmektir. Biz, bu işe inanan, şirketine, ülkesine inanan insanlar sayesinde, aşkla bu şirketi yükseltiyoruz. 'Bunlar sizin eseriniz' diyoruz. Bunu bir lansman olarak değil, çalışanlarımızla yaptığımız büyük tablonun, resmin, altını imzalama olayı olarak görüyorum. Geçmişte bu şirkete emek veren, yükselmesine katkıda bulunan bütün yöneticilerin de fotoğraflarını koyduk. Artık dünyada THY bayrağı altına başka şirketleri de alıp, bir havayolu şirketi nasıl yönetiliyor bunu gösterme noktasına geldik. Önümüzdeki yıllarda, günlerde çok büyük çaba sarf etmemiz gerekiyor. Bunu da hep beraber başaracağımıza inanıyorum.''

18 BİN ÇALIŞAN GÖKLERDE

THY Genel Müdürü Temel Kotil de ''Şirketin yaklaşık 18 bin çalışanı, THY kardeşleri, aynı uçak üzerinde yan yana geliyorlar. 5 yıl boyunca yan yana THY kardeşi olarak durursak, inanın bana başaramayacağımız, geçemeyeceğimiz, pazar payı alamayacağımız hiçbir yer yok'' diye konuştu.

Çalışanların fotoğraflarının uçağa giydirme işlemiyle aynı uçak üzerinde yaklaşık 18 bin kişinin yolcularla birlikte seyahat edeceğini, uçacağını ifade eden Kotil, ''Yan yana kaldığımız, THY kardeşi olduğumuz sürece bu şirket en iyisini yapar, en büyük başarıyı sağlar'' dedi.

Bu arada, etkinliği canlı olarak izleyen THY'nin bazı yurt dışı bürolarıyla telekonferans yöntemiyle bağlantı kurulurken, oradaki temsilciler giydirme işlemiyle ilgili duygularını dile getirdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri