ashli
Bayan Üye
Dünyayı kasıp kavuran Yürüyen Ölüler dizisi oyuncularıyla, Andrew Lincoln (Rick), Norman Reedus (Daryl), Steven Yeun (Glenn), Laurie Holden (Andrea), Danai Gurira (Michonne) ve prodüktör Greg Nicotero ile PaleyFest panelinde yapılan röportaj;
Vali ile Rickin hesaplaşması hakkında;
Greg Nicotero (Prodüktör): Sanırım önümüzdeki bir kaç bölüm fazla hareketli olacak. Zamanımızın büyük bir kısmını ya Woodburyde ya da hapishanede geçiriyoruz. Yeni bölüm harika ve gerçekten iyi yazılmış olduğunu düşünüyorum. Bekleyin.
Rickin tamamen dibe vurup vurmadığı ve Vali hakkında düşündükleri;
Andrew Lincoln (Rick): Sanırım uzun süre böyle devam edecek. O gerçekten çok düştü ve bu potansiyel ile nereye gidebilir belli değil. Ama o bir noktada anlayacak ve huhu ben geri dönüyorum edasıyla eski haline dönecek. Bence Vali, delilik sınırını geçmiş durumda. Bunun sebebinin üzüntü ve şokun çok ağır bastığından kaynaklandığını düşünüyorum. O büyük bir baskı altında. Ayrıca her ölümün Rick üzerinde etkisi var, Vali için aynı şey geçerli mi henüz bilmiyorum.
Grubun Vali ile antlaşma yapabileceği üzerine;
Norman Reedus (Darly): Kahrolası bu antlaşma olacak!
Andrew Lincoln (Rick): Bu adamdan nefret ediyoruz! Olmayacak!
Norman Reedus (Darly): Kolay kolay beyaz bayrak sallayacağımızı sanmıyorum. Devam eden bir sürü şey var fakat bu sezon çok şey değişti.
Andrew Lincoln (Rick): Biz bir savaş ortasındayız. Bunun için hazırlık yapıyoruz.
Michonne karakteri hakkında;
Danai Gurira (Michonne): Michonne çok ilginç olaylar yaşadı. Vali ile konuşmak için onun peşinden gittiğinde kızını öldürdü ve onun gözünü kesti. Andreaya haddini bildirmek istedi. İntikam almak istedi fakat şuan ki grubu için intik******* vazgeçerek gruba katkı sağlamak istiyor.
Glennin liderlik yapabileceği üzerine;
Steven Yeun (Glenn): Rick kadar iyi olmasa da Glennin yetenekli olduğunu düşünüyorum. Glenn en az Rick kadar deli, hepimiz deliyiz!! -gülüyor- Glennin liderliğinin nasıl olduğunu yakında öğreneceğiz.
Andreanın Valiye olan gerçek duyguları hakkında;
Laurie Holden (Andrea):Hapishaneye geri döndüğünde onun gerçekten kötü bir adam olduğunu fark etti. Ben onunla yatağa girmekten sıkılmıştım. Bu hayatımın en iğrenç deneyimlerinden biriydi.
Carol ve Darlynin romantizm potansiyeli üzerine;
Norman Reedus (Darly): Evet, böyle bir şey olması mümkün, bu harika. O çok iyi bir aktris ve çok güzel bir bayan. Ben öyle değil Bir erkeğin garip bir zamanda bir kızla tanışması ilginç bir hikaye.
Dizi hakkında;
Steven Yeun (Glenn): Çok hızlı ilerliyor. Biz gerçekten insanlık durumunu keşfediyoruz. İnsanlar ben böyle davranmazdım! gibi tepkiler geliyor. Yine de Bu durumda olsaydım nasıl davranırdım? Kim o durumda olmak ister ki? diye düşünüyorsun.
Dizinin reytingleri hakkında:
Greg Nicotero (prodüktör): Prodüktör olarak bir dizi tarafından ilgi görmek çok güzel. The Walking Dead, tüm dünyada sevilen bir dizi. Ben, Alacakaranlık Kuşağı, Uzay Yolu, X Dosyası gibi filmleri çok seviyorum. Bizim dizimiz de en az bunlar kadar seviliyor.