The Revenant (8 Ocak 2016)

mortal00

Kayıtlı Üye
The Revenant (Diriliş) - 8 Ocak 2016

The Revenant (Diriliş)

Yönetmen: Alejandro González Iñárritu
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, Brendan Fletcher
Vizyon Tarihi: 8 Ocak 2016
Ülke: ABD
Tür: Gerilim, Western
Konu: Michael Punke'ın kaleme aldığı The Revenant: A Novel Of Revenge kitabından beyazperdeye uyarlanacak olan öykü, kürkleri için hayvanlar avlayan bir kuruluş için çalışan Hugh Glass adındaki bir tuzakçının, bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralandıktan sonra, kendi ekibi tarafından ölüme terk edilmesini anlatıyor. Nitekim Glass'ın yaraları bir süre sonra iyileşecek ve hem kendisini ortada bırakan ekibinden hem de hayvan kürkü için katliam yapanlardan intikam alacaktır.

maxresdefault.jpg

1280x720-mqP.jpg

Son düzenleme:
The Revenant

The Revenant

2015 yapımı film

Diriliş, Alejandro G. Iñárritu'nun yönettiği yakın zamanda gösterim girecek olan biyografik Western gerilim filmi. Senaryo Michael Punke'nin 2002'de yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanarak yönetmen ve Mark L. Smith tarafından yazılmıştır. Vikipedi

Yayın tarihi: 25 Aralık 2015 (ABD)
Süre: 2 saat 36 dakika
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson....
Tür Western , Macera
Sinematografi: Emmanuel Lubezki
Film müziğinin bestecisi: Ryuichi Sakamoto, Alva Noto, Bryce Dessner

Özet & detaylar

Michael Punke'ın kaleme aldığı The Revenant: A Novel Of Revenge kitabından beyazperdeye uyarlanacak olan öykü, kürkleri için hayvanlar avlayan bir kuruluş için çalışan Hugh Glass adındaki bir tuzakçının, bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralandıktan sonra, kendi ekibi tarafından ölüme terk edilmesini anlatıyor. Nitekim Glass'ın yaraları bir süre sonra iyileşecek ve hem kendisini ortada bırakan ekibinden hem de hayvam kürkü için katliam yapanlardan intikam alacaktır.

Oscar ödüllü yönetmen Alejandro G. Iñárritu efsanevi Hugh Glass’i Diriliş ile beyazperdeye getiriyor. 19. Yüzyıl Amerika sınırında yaşanan destansı hayatta kalma mücadelesini konu alan Diriliş, seyirciyi 1823 Amerika’sının benzersiz güzelliğine, gizemine ve tehlikesine çekiyor. Film sadece hayatın değil, onurun, adaletin, inancın, yuvanın ve ailenin içgüdüsünü keşfediyor.

Süper bir filim izlemenizi öneririm...

Son düzenleme:
---> The Revenant (8 Ocak 2016)

konu sağlam,kadro sağlam :D

izlenecek filmlerden gibi görünüyor...

The Revenant

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, Brendan Fletcher
Vizyon Tarihi: 8 Ocak 2016
Ülke: ABD
Tür: Gerilim, Western
Konu: Michael Punke'ın kaleme aldığı The Revenant: A Novel Of Revenge kitabından beyazperdeye uyarlanacak olan öykü, kürkleri için hayvanlar avlayan bir kuruluş için çalışan Hugh Glass adındaki bir tuzakçının, bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralandıktan sonra, kendi ekibi tarafından ölüme terk edilmesini anlatıyor. Nitekim Glass'ın yaraları bir süre sonra iyileşecek ve hem kendisini ortada bırakan ekibinden hem de hayvan kürkü için katliam yapanlardan intikam alacaktır.

maxresdefault.jpg

1280x720-mqP.jpg

Dostum konu çok güzel. + :)

Ama senden ricam konu başlıklarına Türkçe adınıda eklemen. Sonuçta herkes biz gibi orjinal sevmiyor. :) Bundan sonraki konularda dikkat edersi istersen :) İyi forumlar dostum...

---> The Revenant (Diriliş) - 8 Ocak 2016

Dostum konu çok güzel. + :)

Ama senden ricam konu başlıklarına Türkçe adınıda eklemen. Sonuçta herkes biz gibi orjinal sevmiyor. :) Bundan sonraki konularda dikkat edersi istersen :) İyi forumlar dostum...

Uyarın için teşekkür ederim. Genelde dikkat ediyorum zaten ama bu konuyu açtığım zaman türkçe adı belli değildi ondan yazmamıştım.
Sana da iyi forumlar :)

Çok güzel bir film. Leonardo Dicaprio mükemmel bir oyunculuk yapmış ama filmde ne olduğunu çözemediğim eksiklikler vardı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri