The Fault in Our Stars (Aynı Yıldızın Altında) - 2014

mortal00

Kayıtlı Üye
a3237.jpg

Yönetmen: Josh Boone
Senaryo: Scott Neustadter, Michael H. Weber, John Green (kitap)
Oyuncular: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff, Laura Dern, Sam Trammell, Willem Dafoe, Lotte Verbeek
Ülke: ABD
Tür: Dram, Romantik
IMDB: 7,9
Vizyon Tarihi: 27 Haziran 2014
Süre: 126 Dakika
Bütçe: $12,000,000

16 yaşındaki Hazel 3 yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için beraberinde bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı sırasında Augustus isimli bir gençle tanışır. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiştir. İkili beraber zaman geçirdikçe birbirlerine aşık olurlar. Akciğer tedavisi için hastaneye yatırılan Hazel'ın yanından bir an bile ayrılmayan Augustus, sevgilisinin çok fazla istediği bir hayali gerçekleştirmek için onunla beraber yola çıkar. Planlarına göre Amsterdam'a gidecek ve Hazel'ın en sevdiği yazar olan Peter Van Houten'i bulmaya çalışacaklardır...

---> The Fault in Our Stars (Aynı Yıldızın Altında) - 2014

Kitabını okuyanlar onun çok daha güzel olduğunu söylüyor, ben kitabını okumadım ama filmi çok beğendim.

Aynı kadroyu başka bir filmde de görmüştüm, güzel bir ikili olmuşlar.

Teşekkürler. :R

Kitabını okuyanlar onun çok daha güzel olduğunu söylüyor, ben kitabını okumadım ama filmi çok beğendim.

Aynı kadroyu başka bir filmde de görmüştüm, güzel bir ikili olmuşlar.

Teşekkürler. :R

Çok değil ama benim de beğendiğim bir film.

Başka bir film dediğin Uyumsuz olabilir mi ? Orada kardeşti bunlar.

Rica ederim :R

Çok değil ama benim de beğendiğim bir film.

Başka bir film dediğin Uyumsuz olabilir mi ? Orada kardeşti bunlar.

Rica ederim :R

Olabilir, ismini tam olarak hatırlayamıyorum filmi tam izlemediğim için. Tv'de denk gelmiştim. Ama kız denek olarak kullanılıyordu, galiba dediğin film. :)

Tekrar tekrar izlediğim,fazlasıyla da etkilendiğim bir filmdi.
Teşekkürler :)

İzlediğimde ağlamamıştım, sonra aklıma geldikçe ağlamıştım ama. Acıklı bir film.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri