Tesadüf mü?

ultra_merve

Bayan Üye
Milliyet Gazetesi yazarı Mehmet Tezkan soy polemiğiyle ilgili olarak 'Melih Gökçek televizyonlardan Kılıçdaroğlu’nun annesi Ermeni diye kampanya yapıyor.. Başbakan Erdoğan meydanlarda ‘soy önemli soy’ diye haykırıyor..Tesadüf mü!..' diye sordu...

İşte o yazı

Ben olanı biteni ortaya koyayım, bağlantı var mı yok mu siz karar verin..

* * *

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek nerede mikrofon görse Kılıçdaroğlu’nun Alevi, annesinin Ermeni olduğunu söylüyor..
Bunu söylemek için kanal kanal dolaşıyor..
Kurnazca bir taktik izliyor..
Konuyu ben açmadım siz sordunuz diyor.. Annesi Ermeni kendisi Aleviyse ne var bunda diyor.. CHP’liler kendisini genel başkan seçmiş diyor; bunları konuşmamak lazım, insanın annesinin Ermeni olması ayıp mı?
Ermeni ise kime ne ki Türk vatandaşı değil mi diyor..
Diyor da diyor..
Bu konuyu soranları kınıyor..
Ama her cümlede iki kere annesi Ermeni demeden durmuyor..

* * *

Bülent Arınç, Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken; ‘şu kadar boyuyla’ göndermesi yapınca tartışma başladı..
Kılıçdaroğlu Arınç’a yanıt verirken boyu uzun olmakla akıl kısalığı bağlantısı kurdu..
Böylece kucağımızda dört dörtlük boy polemiği bulduk..
Polemik olur da Başbakan dışında kalır mı?
Kalmaz tabii; o da bir şekilde üzerine alındı.. ‘Benim boyum 1.85.. Tepe tepe kullan’ diyerek polemiğe balıklama daldı..
Aradan iki gün geçti..
Başbakan bir anda tartışmayı soy meselesine getirdi..
‘Boy değil, soy önemli soooy’ diye haykırdı..
Daha doğrusu bağırdı..
Önemli olan soooy!..

* * *

Manzara şu..
Melih Gökçek televizyonlardan Kılıçdaroğlu’nun annesi Ermeni diye kampanya yapıyor..
Başbakan Erdoğan meydanlarda ‘soy önemli soy’ diye haykırıyor..
Tesadüf mü!..

VATAN

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri