Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ulkemiz için konuşmak gerekirse nasıl biteceğine dair bir fikrim yok ama abd istemediği sürece bitmeyecegini biliyorum.
Dünya için konuşmak gerekirse de üstteki mesaja katılıyorum insanoğlu varoldugu sürece terör sürecek.
İmralı'ya askeri helikopterini gönder.
Getir o k***ği as.
Meclisteki terörist k***klere kelepçeyi tak .
Ülkemiz emniyet güçlerinin tamamına yetki ver , her ilde eş zamanlı operasyonlar yapılsın.
Taş üstünde taş, terörün her türlüsüne destek veren omuz üstünde baş kalmasın.
Bak nasıl temizleniyor.
1.Teröre gelen bütün dış destekleri keseceksin terör örgütünün bütün gelir kaynaklarını keseceksin avrupanın pkkya yardım etmesinin bir sebebi daha uyuşturucu uyuşturucunun u sunu kuzey ıraktan ve doğudan sileceksin kaçak sigara ve kaçak petrol bunları saymıyorum bile
2.askeri olarak gelişeceksin dış güçlerden değil kendi silahını kendin yapacaksın insansız hava aracını kendin yapacaksın istihbarat örgütünü amerika ve rusyadaki istihbarat örgütleri gibi geliştiriceksin malzemelerini kendin sağlayacaksın oradaki insanları eğiteceksin milletine vatanına yarar sağlayacak bir birey haline getireceksin
3.sadece bu terör olaylarla ilgilenecek aynı bordo bereliler gibi bir özel kuvvet kuracaksın bu kuvvet 20 bin kişi 30 bin kişide olabilir ama onları özel olarak şehirde dağda eğitim vereceksin o yörenin koşullarına ayak uydurabilsin diye bunuda kırsal kesimlerde yapıcaksın normal askerin orda olması bize bir fayda yerine zarar sağlıyor daha eline silahı yeni almış gencecik askerlerimiz şehit oluyor
4.milletini ordunu meclisini arkana alıp kararlılıkla bu işi götüreceksin çözüm sürecidir odur budur hepsini gördük bir faydası değil dahada zararı dokundu
5.hem meclisini ve ordunu temizleyeceksin orduda pkkya yardım eden kiişiler var hepsini idam edeceksin sonra meclisten ve imralıdakinden temizliğe başlıyacaksın ibret alem olsun diye ankarada o bomba patlattıkları yerde asacaksın
6.bütün karadeniz mafya babalarını içeriden çıkaracaksın ülkücü herneyse bunlar akp iktidara gelmeden önce kürt mafyaları kolay kolay ortalıkta cirit atamıyordu ne zaman karadeniz mafyası ve ülkücüler hapse girdikten sona ortalık bunları kaldı
İngiltere IRA terör örgütünü şu yöntemlerle bitirmiştir;
Teröre destek veren öğrencilerin bursunu kesmiştir.
Destekleyen memurları görevden almıştır.
Terör lehine propaganda yapanları ağır bir şekilde cezalandırmıştır
Bence bunlar caydırıcı yani bu şekilde teröre bir büyük darbe vurulabilir.