Terminatör 5:Yaradılış (2015)

Silencio

Kayıtlı Üye
50232d1430438372-terminator-genisys-2015-termi.jpg

Bir ALAN TAYLOR Filmi !

Terminatör : Genisys / Terminatör : Yaradılış (2015)

Vizyon Tarihi : 26 Haziran 2015
Yapımı : 2015 - ABD
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Gerilim , Macera
Süre : 126 Dak.
Yönetmen : Alan Taylor
Oyuncular : Arnold Schwarzenegger , Emilia Clarke , J.K. Simmons , Lee Byung-hun , Matt Smith
Senaryo : James Cameron , Mark Jones
Yapımcı : James Cameron , Gale Anne Hurd
TR Dağıtım : UIP
Stüdyo : Paramount
Bütçe : 170 milyon $
Diğer Adı : Terminator 5, Terminatör : Diriliş

terminator-genisys-wallpaper.png

005OqPQUgw1emyrsmtn29j30rs0hstem.jpg

Terminator-Genisys-T-800.png

Terminator Genisys Alan Taylor'ın yönettiği, Laeta Kalogridis ve Patrick Lussier tarafından senaryosunun yazıldığı 2015 Amerikan bilim kurgu aksiyon filmi. Terminator serisinin beşinci filmidir. Arnold Schwarzenegger karakter rolüyle birlikte, yeni gelenler Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, Matt Smith, Lee Byung-hun ve J. K. Simmons filmde birlikte rol almışlardır. Filmin, 1 Temmuz 2015 tarihinde Paramount Pictures tarafından gösterime girmesi planlanıyor. Normal sinemalarda açılmasına ek olarak, aynı zamanda IMAX olarak gösterilecektir. Filmde, 2029 yılında, Direniş lideri John Connor'un makinelere karşı savaşı devam etmektedir.

Yıl 2029... İnsanların direniş önderi John Connor, makineler imparatorluğu Skynet'in ölümcül gücüne karşı savaşmaktadır. Joh Connor, sadık dostu Çavuş Kyle Reese'i 1983 yılına geri gönderir ve katil bir robot tarafından takip edilmekte olan annesi Sarah Connor'ı kurtarması için görevlendirir. Bu sayede insan ırkının geleceğini korumuş olacaktır. Ne var ki Kyle Reese 1980'lerin Los Angeles'ına vardığında karşılaştığı şey bildiği anlamda bir geçmiş değildir. Olayların beklenmedik bir şekilde yön değiştirmesi, zaman çizgisinde kırılmaların yaşanmasına neden olur. Reese bu yabancı geçmişte beklenmedik müttefikleriyle, yeni düşmanlarına karşı geleceği yeniden başlatmak gibi zorlu bir görevi yürütecektir.

Filmin çekimleri, New Orleans'ta 21 Nisan 2014 tarihinde başlamış ve San Francisco'da 6 Ağustos 2014 tarihinde sona ermiştir.

Eylül 2014 yılında Paramount Pictures, 19 Mayıs 2017 ve 29 Haziran 2018'de gösterime girmesi belirlenen iki devam filmi ile yeni bir üçlemenin olacağını duyurdu. 24 Şubat 2015 tarihinde, Arnold Schwarzenegger devamı filmlerinin olacağını belirtti.

26 HAZİRAN'DA SİNEMALARDA !

---> Terminatör : Genisys / Terminatör : Yaradılış (26 Haziran 2015)

Bundan önceki filmleri hiç izlemedim. O yüzden eski filmlerden daha iyi ya da daha kötü diyemem ama bu filmi beğendim, güzeldi bence.

---> Terminatör : Genisys / Terminatör : Yaradılış (26 Haziran 2015)

Cidden beğendiniz mi ya. :)

Aynı filmi mi izledik diye düşündüm bi an :I

Zevkler ve renkler...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri