terkediyorum bu şehri!!

ewaa

Bayan Üye
--------------------------------------------------------------------------------

neye veda etmeliyim ben
beni burda bırakıp giden sana mı?
yoksa sensizliği bıırakıp gidecek olan banamı?
karanlığın serin koynunda kayboldu düşüncelerim
sana veda edemedi dilim ve yüreğim
korkuyorum birgün yine buraya geleceksin
ve gözlerinle gözlerime değeceksin diye
bu yüzden veda ediyorum bu şehire
hoşcakal diyorum sensizliğe
birde ben bırakıp gidiyorum burayı
sensiz kalmışken bensizde kalsın diye
sen geri geldiğinde beni bulma diye
unutamadığımızı anlayıp yeniden biz olmayalım diye gidiyorum
sen üzülme acı çekme diye
duymicam kalbimin haykırışlarını
yasaklıcam beynimin her zeerresine adını
hayır yapamicam hatırlicam istemesemde ayrılığımızı
gidiyorum ben terkediyorum sensizliği
terkediyorum bu şehri
ikinci kez terkediyorum bu şehrii
unutamicam biliyorum untmicam seni
yanımda ***ürücem kalbimdeki kalbini..

umarım beğenirsiniz buda benim kalemimden pardon klavyemden.. :)

ya kardeşim biliyorum saten yazıyosun ama bu süper olmuş yaaa.. bana da öğret ben nie yazamıyorum böle şeyler yaww:)

d€RY@;10973' Alıntı:
ya kardeşim biliyorum saten yazıyosun ama bu süper olmuş yaaa.. bana da öğret ben nie yazamıyorum böle şeyler yaww:)

sağol kardeşimm öğretmemmi ayıpsın ama öğrenmesende olur ben yazarım sen altına imza atarsın biliyom sahtekarlık ama :) olsun biz kardeşizz:):):)

yanılıyosun erdinçç yazar benimm kardeşimmm...

eva teşekkurler cok guzel böyle şeylerle ilgilenmen başarılar dılerım ayrıca cok begendım sanırım kendın yazıyorsun .. supersin .. banada öğretirmisin demicem :D dövcen şimdi bizi

eet erdinç yanılıyosun ben istesem çoookkda gsl yazarm.ben duygusuz falan değilim.çok pis gaza geldm bende yazıcam bi tane:)

ii o zamn akşama kadar bilgisayarn başndan kalkma çünkü daha sonra oturamıcaksın bende çookkk ciddiym bu konuda.yazıcam işte..sende görceksn!!!

seninle iddaya bile girerim walla.hatta seninle diil tüm forumla iddaya girerim sen anlamlı 4 satır yazamassın...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri