Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır?
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 4 Şub 2010 #2 ---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Kendini tanımaz hale gelebiliyor insan Hele çok sevdiyse çok zorr
---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Kendini tanımaz hale gelebiliyor insan Hele çok sevdiyse çok zorr
TeKSaS Banned 4 Şub 2010 #3 ---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? üzgün oLuyorum üzgünüm Kızgınım TerkediLdim :/
---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? üzgün oLuyorum üzgünüm Kızgınım TerkediLdim :/
DiReNiS Bayan Üye 4 Şub 2010 #4 ---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Şükrolsun..Başıma gelmedi hiç... Allah yaşatmaya..
---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Şükrolsun..Başıma gelmedi hiç... Allah yaşatmaya..
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Şub 2010 #5 ---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Amin Bir kez geldi başıma gündüzleri güzel yalnız kalmadıktan sonra bir sorun yok ama gece olmayagörsün ağlamaktan hali kalmıyor insanın
---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Amin Bir kez geldi başıma gündüzleri güzel yalnız kalmadıktan sonra bir sorun yok ama gece olmayagörsün ağlamaktan hali kalmıyor insanın
LoKuMuM<3 Bayan Üye 4 Şub 2010 #6 ---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? eğer gerçekten sevmişsem direk bunalıma girerim. en sevdiğim şey yemek bile yememxD
---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? eğer gerçekten sevmişsem direk bunalıma girerim. en sevdiğim şey yemek bile yememxD
N nedenbendede Kayıtlı Üye 14 Şub 2012 #7 ---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Üzgün ve kızgın olurum. (;
Valetta Bayan Üye 30 Haz 2012 #8 ---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Üzgün kızgın öfkeli hayal kırıklığına uğramış
MsTunC Kayıtlı Üye 30 Haz 2012 #9 ---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Benı terk eden olmadı
G Gökbörü Kayıtlı Üye 12 Tem 2012 #10 ---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? üzgün ve bir o kadar da kızgın oluoo
S Stinko Kayıtlı Üye 12 Tem 2012 #11 ---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Diğer; unutmayaa calısırım hıcc bozmam kendımı
---> Terk Edildikten Sonra Psikolojiniz Ne Durumdadır? Diğer; unutmayaa calısırım hıcc bozmam kendımı