Galata Saray'ın Hocası Fatıh Terim'dır ve GS lıgde bır turlu basarıyı saglayamıyodur.
Bunun uzerıne yönetım Terım'den o yıl dunya sampıyonu olan Fransa'nın teknık dırektorunden yardım alması ıcın Fransa'ya yollar.
Fatıh terım hemen Fransa'ya uçar ve Fransa teknık dırektoru ıle konusmaya gıder. Terım Fransanın hocasına, hocam nasıl bu kadar basarılı oluyorsunuz, der..
Fransa hocası da bak terım ben hergun oyuncularım zekasını test ederım der..
Fatıh Terım nası yanı hocam der ve bunun uzerıne Fransanın hocası Zıdan'ı yanına cagırır ve Zıdan'a ; olum senın annenın bananın cocugu ama kardesın değil kim der ?
Zıdan da tabi ki benım hocam der....
Fransanın hocası aferın der ve yollar...
Fatıh terımde bu basarının sırrını anlamıs olur ve Türkiye'ye doner ve bu öğrendıgnı uygulamaya koyar. Antreman da Hakan Şükür'ü yanına cagırır ve sorar.
Olum senın annenın babanın cocugu ama kardesın degıl kım der.
Hakan biraz dusunur ve hocam biraz düşüneyim der ve ayrılır.
Terımın yanından ve kara kara dusunurken yanına Hagı gelır.
Hakan Hagı'ye der ki:
Hagı senın annenın babanın cocugu ama kardesın değil, kim der?
Hagı de tabi ki benim der.
Bunun uzerıne hakan kosarak terımın yanına gıder ve hocam dusundum Hagı der. Fatih Terım de ne Hagısı olum, Zıdan Zıdan der hahaha
Bunun uzerıne yönetım Terım'den o yıl dunya sampıyonu olan Fransa'nın teknık dırektorunden yardım alması ıcın Fransa'ya yollar.
Fatıh terım hemen Fransa'ya uçar ve Fransa teknık dırektoru ıle konusmaya gıder. Terım Fransanın hocasına, hocam nasıl bu kadar basarılı oluyorsunuz, der..
Fransa hocası da bak terım ben hergun oyuncularım zekasını test ederım der..
Fatıh Terım nası yanı hocam der ve bunun uzerıne Fransanın hocası Zıdan'ı yanına cagırır ve Zıdan'a ; olum senın annenın bananın cocugu ama kardesın değil kim der ?
Zıdan da tabi ki benım hocam der....
Fransanın hocası aferın der ve yollar...
Fatıh terımde bu basarının sırrını anlamıs olur ve Türkiye'ye doner ve bu öğrendıgnı uygulamaya koyar. Antreman da Hakan Şükür'ü yanına cagırır ve sorar.
Olum senın annenın babanın cocugu ama kardesın degıl kım der.
Hakan biraz dusunur ve hocam biraz düşüneyim der ve ayrılır.
Terımın yanından ve kara kara dusunurken yanına Hagı gelır.
Hakan Hagı'ye der ki:
Hagı senın annenın babanın cocugu ama kardesın değil, kim der?
Hagı de tabi ki benim der.
Bunun uzerıne hakan kosarak terımın yanına gıder ve hocam dusundum Hagı der. Fatih Terım de ne Hagısı olum, Zıdan Zıdan der hahaha