KüçüKköyLüm
Kayıtlı Üye
Sabah Kalktık erkenden.. Maça Gitsemmi gitmesemmi diye çok düşündümm.. Çünkü Sözlüm hilal yarin bizim ev boş maça gitme bizim evde zaman geçiRelim falan diyodu.. herneyse sabah Oldu erkenden kalktım stada çıktım saat 10 Du Gitmeye kesin karar vermiştim.. Takımımız KüçükKöyümüz Amatöre Düşecegi Kesindi artıkk :S Herşeye ragmen bütün semt nerdeyse maça gelioydu.. saat 12 oLdu 2 otobüsü fulledik dışarda kalanlarımız oldu.. onlar içnide hemen bi otobüs tutuldu ve 3 otobüs yola çıktık.. Tepecik tabi yakın bi yer sanıoduk :S istanbuLun DIşındaaa kimsenin giremedigi yerler çıktıı tarlalar arasında dagların ardındaa minik bi semtmiş.. Tüm zorLuklarla otobüste Makarayla falan Tepecige girdik.. hemen tepecige girişte bizi zaten jandarmalar karşıladı Tepecigin emniyetine jandarma bakıymş Allah razı Olsun bize çok iyi davRandı tepecigin jandarmaları.. biz önce İlk bizim otobüs stada indi ve biz girdik stada dier 2 otobüs arkada.. biz stada girerken mecburen tepeciklilerin içinden geçerek girdikk adamlara sataşıyoz yanımızda jandarma sürüsü var bişey olmadan girdik.. ßiz stada girdigimizde maçın 10,Dk sıydı girdik destegimii vermeye başladık adamlar tabi bizi az sanıyolar iLk başta atıp tutuyolar bize karşı hahaha 5 Dk sonra bizim 2 otobüs daha geldii.. adamlardan daha fazla oLduk kendi semtlerinde full destegimizi verdik ! Dk 20 De 3 0 yenik duruma düştük Takımımz lehine verdigimiz destek Aleyhilerine döndü.. tepecige falan baya bi sataştıkk kavga çıkSın diye bi kaç tane ÇOCUKCUK ordan bize taş falan attı zaten biz daha saglamm oldugumuz için fazla uzatamadı onlarda... Neyse maç bitti GüvenLik nedeniyle stadın boşaltılması ve 15 dk da stad dışının boşaltılması için bekledk Neyse işte sonra biz çıktık otobüslere bindik.. bizim otobüsçüler para alamadıkları için Benzin parası vermezseniz gidemezsiniz falan diyo Bu arada tepecigin Başkanı geldi.. Ben KüçüKköyü çok seviyorumm Biz sizi kardeşimiz olarak falan görüyoz dedi.. Sonra otobüs olayını ögrendi cebinden para verdi bizi yolladı o An ne kadar çok utadıgımızı anlayamazsınız
Sonuç oLarak 5 0 yeniLerek bizi Rezil Ettiler !
+
KüçüKköyüme gelemeyen taraftarların mekanına biz gidiyoz yine bişey yapmıyolar bizde artıkk Rakibi Kovalamak atışmak taş atmak iStiyirroz(
Ve Son Olarak KüçüKköyüme GELSİN
KoLaymı Ugruna SabahLamak Gecelerce Kolaymı Trübünde Dayak yemen Polislerden Kolaymı ŞampiyonLuk Görmeden onca Sene KoLaymı KüçüKKöyüm Kolaymı söyle _?
Sonuç oLarak 5 0 yeniLerek bizi Rezil Ettiler !
+
KüçüKköyüme gelemeyen taraftarların mekanına biz gidiyoz yine bişey yapmıyolar bizde artıkk Rakibi Kovalamak atışmak taş atmak iStiyirroz(
Ve Son Olarak KüçüKköyüme GELSİN
KoLaymı Ugruna SabahLamak Gecelerce Kolaymı Trübünde Dayak yemen Polislerden Kolaymı ŞampiyonLuk Görmeden onca Sene KoLaymı KüçüKKöyüm Kolaymı söyle _?