Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam :D
Laviinya Bayan Üye 10 Ağu 2011 #4 ---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam oha koptum şaka falan mı bu hahaha
Aracely Eluveitie Bayan Üye 10 Ağu 2011 #5 ---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam Hayır gerçek xD
Sibel1 Bayan Üye 10 Ağu 2011 #6 ---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam haha çok dağol yaa :11: bayıldım bu kıza
REiSS Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #8 ---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam xD İpek Erdem Bu Değilmiydi ki ?
Sevda'Lı Bayan Üye 10 Ağu 2011 #9 ---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam twitrda bu kızı bulmak lazım haha +rep çokoş xD
H HaDeS Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #10 ---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam ''intiyar'' etme sen yine de
Laviinya Bayan Üye 10 Ağu 2011 #12 ---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam ben buldum bu kızı twitterda hahaha
Denizedogru Bayan Üye 10 Ağu 2011 #13 ---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam teo duysa da bırakmasa
E Elmander Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #15 ---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam hahaha bunlar interneti sömürüyor
Aracely Eluveitie Bayan Üye 11 Ağu 2011 #16 ---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam Adgu' Alıntı: twitrda bu kızı bulmak lazım haha +rep çokoş xD Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler p
---> Teoman müziği bırakırsa ben yaşayamam Adgu' Alıntı: twitrda bu kızı bulmak lazım haha +rep çokoş xD Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler p