temizlikçi

deluganlı gız

Bayan Üye
Microsoft şirketinde temizlikçi olarak işe kabul edilen bir kişiye şirket yetkilisi giriş işlemleri için birkaç belge getirmesi gerektiğini söyledi.’’Bana elektronik posta adresinizi veriniz ki…’’ dedi.’’Bende size getirmeniz gereken belgelerin listesini göndereyim’’. Temizlikçi adayı boynunu büktü. ‘’Benim elektronik posta adresim yok efendim çünkü henüz bir bilgisayarım bile yok’’dedi.. Yetkili bu durumdan hiç memnun kalmadı.’’Bir elektronik posta adresiniz olmadığına göre sizi yaşayan bir insan olarak kabul edemeyeceğim..bu durumda sizi işe almam söz konusu bile olamaz..’’ Bir iş bulma sevincini yitiren adam tüm serveti olan cebindeki on dolarla napacağını kara kara düşünmeye başlar.. Ve bir manava gidip on dolarlık domates alarak bunları kapı kapı dolaşıp satmaya başlar.. Akşam olup eve döndüğünde servetinin iki katına çıkmış olduğunu görür.. Cebinde artık yirmi doları vardır.. Adam bu işi üç gün üst üste yaptıktan sonra cebinde 160 dolar birikir..Ve bundan sonra geçimini domates satarak sağlamaya karar verir..Her sabah evden daha erken çıkıp eve daha geç girmeye başlar.. Kısa süre sonra işini büyütür. Önce bir el arabası daha sonra da bir kamyon alır..Aradan beş yıl geçer ve bu kişi Amerika’nın en büyük gıda dağıtımcılarından olur.. Şimdi sıra milyonlarca doları bulan servetinin yanı sıra tüm aile bireylerinin kendinin sağlığı için sigorta yaptırmaktadır.. Sigorta poliçesini hazırlayan acente görevlisi gerekli kağıtların doldurulmasından sonra ondan elektronik posta adresi istedi.’’Bize elektronik posta adresinizi bırakınız ki hazırlayacağımız ödeme çizelgesini size hemen gönderebilelim..’’ Adam büyük bir içtenlikle büyük bir eksikliğini açıkladı.. ‘’Fakat benim bir elektronik posta adresim yok’’ Sigortacı gözlüğünü indirdi ve adama şaşkın bir ifadeyle bakarak ‘’Çok tuhaf.. elektronik posta adresiniz olmadan bir imparatorluk kurmuşsunuz.. Ya bir de elektronik posta adresiniz olsaydı kim bilir nolurdu ’’ dedi. Adam buruk bir gülümsemeyle yanıt verdi..’’Ne olurdum çok iyi biliyorum… MİCROSOFT ŞİRKETİNDE TEMİZLİKÇİ…’’

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri