Temiz Dayak Yedim :)

Mazoşist.

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Lisede Başımızdan Geçen Bi Olayı Anlatıyım Size.

Liseye Yeni Başladım Ve Hiç Arkadaşım Yoktu:uzgunkiz: Okulun Kabadayısı Diye İsimlendirilen Bektaş Ç. Bizim Sınıftaydı Ve Bi Öğlen Molasında 3 Üniformasız Şahıs Tarafından Darp Ediliyodu (Noldu Ya Birden Resmiyete Bağladım :) Her Neyse ) Kimse Yardım Bile Etmiyodu Baktım Bunu Parçalıyacaklar Ben Yardım Ettim Ve Çok Yakın Arkadaş Olduk O Günden Sonra.

Aradan 5-6 Ay Geçti Farklı Bir Liseyle Kavga Edicektik Çıkışta. Kız Meselesi Diye Biliyordum Ben Olayı.:eda: Her Neyse Çıkışta 4 Metre Genişliğinde Bi Koridor Tarzı Bi Yerde Bunlar Bizi 10 Kişi Bekliyolardı Biz 20 Kişi Olduğumuz İçin Rahatız En Önden Ben Gidiyorum Tabi :1a9:

Neyse Tam Yaklaştık Bu Arkadaşlara Aralardan Sopalı Herifler Çıkmasın Mı ? Ki Çıktılar Bunlar Bi Anda 30-40 Kişi Oldular Tabi Ben İnceden Bi Tırstım Bi Ara Arkamda Bi Sessizlik Oluştu Arkama Yavaşça Döndüm Sadece İsmail A. Arkamda Kalmıştı Ve Şu Diyaloglar Geçti Aramızda;

İsmail A. - Özgür Napıcaz Lan ?

Ben - Napıcaz Koş Olm Koş

İsmail A. - Tamam (Koşmaya Başlar )

Ben - İsmail Öbür Tarafa Koşucan Olm ( Arkasından Bende Koşmaya Başlarım )

Anlıyacağınız İsmail Adamların Üstlerine Koşmuştu Ve Bende Onu Yalnız Bırakmak İstemedim Derken Koşup Birine Vurdum Ama Sağlam Vurdum:1a9: Ve Yere Düştük İkimizde Sonrası Malum Bunlar Sopalarla Bi Güzel Dövüyolar Bizi:1a9: Durun Diye Bağırıyorum Aldıran Yok:ltfeen: Ya İnsanın Yüzüne 44 Numara Botla Basılır Mı ? Ki Bastılar Tabi:uzgunkiz: Çareyi Ölü Numarası Yapmakta Buldum Ama Yine Dövdüler Hani Kasap Eti Döver Ya Aynı O Şekil Sonra Nerden Haberleri Olmuşsa Polis Geldi Bu Arkadaşlar Kaçtılar Sonra Gözümü Açtığımda Hastahanedeydim Ve Kız Arkadaşım Başımda Ağlıyodu:uzgunkiz: Komple Sargıya Almışlar Beni Ne Kadar Kas Varsa Ezilmiş Çene Zedelenmiş Ama İsmail De Hiç Bişi Yok Başımda Tost Yiyodu 2 Ay Boyunca Pipetle Beslendim. Her Neyde Okulun Bitimine 1 Yada 2 Hafta Var Bu Arkadaşlar (Bizi Öldürme Teşebbüsünde Bulunan Arkadaşlar Oluyolar Kendileri :) ) Gelip Bizden Özür Dilediler Nedenini Merak Ediyorum Ama Soramıyorum Yine Dayak Yerin Neme Lazım Derken İsmail A. Arkadaşlar Bişi Sorcam Siz Neden Özür Dilediniz Dedi Ve Ekledi Hayırdır ?

Bunların En İri Yarısı Kendisini Liderleri Olduğunu Düşünüyorum 44 Numara Ayak Var Adam Da 44 Demişken Benim Suratıma Bumu Bastı Acaba Neyse Döndü Ve Ya Siz 75. Yıl D.M.O Lisesinde Okuyosunuz Ya

Biz - Evet (Şaşırmış Bi Ses Tonuyla )

Bizi Döven Adamların Lider - Ha İşte Biz 75.Yıl Cumhuriyet Lisesindeki Bektaş La Kavga Edicektik Karıştırmışız Dedi Ve Gittiler.

En Son İsmaili Camdan Sarkıtıyodum.

Eğer Sonuna Kadar Sabır Ve Azim Gösterip Okuduysanız (Ki Sanmıyorum Ama Neyse :) ) Teşekkürler :)

---> Temiz Dayak Yedim :)

Oha (afedersiniz) bi yanlis anlasilmayami kurban gittiniz. Yuh! O biyana insanlar nasil acimasiz oluyorlar olesiye dovecek kadar.

Sonu iyiymiş. Sizde emanet yoktu en kötü bi muşta seni hastahanelik olmaktan kurtarırdı. Bileğine fazla güvenmeyeceksin :D el elden üstündür sopa daha da üstündür =) geçmiş olsun . D.N ;

karambolde yere düşmeyin =))

Kavga mı ?

Ayyy çok iğrenç.. Hiç Haz Etmediğim Durumlar :R

Geçmiş Olsun , yazık olmuş valla

güzel anıymış

Teşekkürler :)

Oha (afedersiniz) bi yanlis anlasilmayami kurban gittiniz. Yuh! O biyana insanlar nasil acimasiz oluyorlar olesiye dovecek kadar.

İnsanlarda Hiç Acıma Duygusu Kalmamış Ya :)

Sonu iyiymiş. Sizde emanet yoktu en kötü bi muşta seni hastahanelik olmaktan kurtarırdı. Bileğine fazla güvenmeyeceksin :D el elden üstündür sopa daha da üstündür =) geçmiş olsun . D.N ;karambolde yere düşmeyin =))

Pek Fazla Kavga Etmem Sevmemde Doğrusu Ama O gün Nasıl Bi Psikoloji İçindeysem Kavga Etmiş Bulunduk Şey Yani Dayak Yemiş Olduk Kavga Etmiş Olmak İçin Onlarında Bizim De Vurmamız Gerekiyo Ama biz Hep Vurulan Taraf Olduk :) Teşekkürler :)

Teşekkürler ):

Kavga mı ?

Ayyy çok iğrenç.. Hiç Haz Etmediğim Durumlar :R

Geçmiş Olsun , yazık olmuş valla

Dediğim Gibi Pek Kavga Etmem Ama O Gün Öyle Oldu Teşekkürler :)

Kavga olayı falan neyse de sonu biraz kötü olmuş cidden :)
Geçmiş olsuun :D

Ben Olsam Sonra Kuytu Bir Kösede Bektasi SIkictirip Vururdum....

Sanki film izledim öyle yazmissin ayy kiyamam sizee haha o arkadasinin rahatligina bak yaa:D kucukken erkekler cok kotu dövülüyor ve hic unutamiyorlar abimide dövmekten bayiltmislar dedemle traktöre binip hepsini kovaladik cocuklari biraz korkutmustuk :D abimi bir evin arkasina atmislar artik o evdeki insanlar gorup kendine getirmisler trajikomik olmus sizin durum ama cocuklukta yasanilan hicbirsey unutulmuyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri