TemeL FıkraLarı :)))

SherLocKHoLmeS

Kayıtlı Üye
TemeL FıkraLarı

1*

Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almış. Fadime,

- Ha pu netur, soyulmuş tavşanı nasıl avlaysun?
- Sevişirken yakaladum oni, çiyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu.....

2*

temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?

Kaza yerinin etrafıni polis kordunu ve meraklı bir kalabalık çevrmişti. Gazetesine iyi bir haber yetiştirmek isteyen muhabir Temel çevresini aşamayınca bir kurnazlık düşünerek seslenir:

- "Yol verin, yol verin ben kaza kurbanının oğluyum...

Yol verilir muhabir Temel yaklaşıyor birde bakar ki arbanın önünde bir eşek cansız bedeniyle yatmaktadr.:))

3*

Temel Bir Laz Kasabasında Oturmaktadır. Bu Kasabada Herkes Çukura Düşüyormuş. Temel Bununla İlgili Kahvede Arkadaşlarıyla Konuşuyormuş.
Dursun : Bence Ambulansı Çukurun Yanına Koyalım Düşenleri Ambulansa Taşırız.
İdris : Bence Çukurun Yanına Hastane Kuralım Hemen Hastaneye Taşınırlar.
Temel : Hepiniz *****sınız Çukuru Kapatalım Hastanenin Yanına Açalım.

4*

Hoca Öğrenciye Sormuş ;
- İstem Dışı Çalışan Organımız Hangisidir ?
- Öğrenci Cevap Vermiş ;
- Tik'tir Öğretmenim
- Aferin Evladım Senin Adın Ne Demiş Öğretmen ;
- Tüleyman Öğretmenim.

5*

Çocuk Dedesine Sormuş:
- Dede, Nenem İle Kaç Yıldır Evlisiniz?
- 40 Yıldır Evlat....... Demiş Dede.
- Peki Ama Dede, Ben Sizi Hiç Kavga Ederken Görmedim Bunun Sırrı Nedir?
- Otur Evlat Anlatayım. Evlat Biz Ninen İle Evlendiğimizde Elde Avuçta Bir Şey Yok, Kimsemde Yoktu. Ben Neneni Bizden Oldukça Uzaktaki Köyden Aldım, Nik...ahımız Kıyıld...ı, Benim At Arabasına Nenenin Üç Beş Eşyasını Attık Ve Bizim Köyün Yolunu Tuttuk. Yolda Benim Atin Ayağı Sürçtü Ve Tökezledi.

-Ben "Bu Bir" Dedim. Devam Ederken Bir Daha Tökezledi,

-Ben Yine "Bu İki" Dedim. Köye De Daha Epey Yolumuz Vardı, Bizim Atın Ayağı Bir Daha Tökezleyince "Bu Üç" Dedim Ve Çektim Belimden Silahı, Ati Orada Vurdum.

Ben Atı Vurunca Nenen Başladı Bana Söylenmeye. "Biz Simdi Nasıl Gidiceğiz, Niye Durup Dururken Atı Vurdun. Sen De Hiç Akıl Yok Mu. Bu Eşyaları Nasıl Götüreceğiz"

-Ben De Döndüm Nenene "Bu Bir" Dedim. O Gün Bugündür, Gül Gibi Geçinip Gidiyoruz… :))

6*

Temel
bir gün avrupaya gider. Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli
içki içer. Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini
içer. Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar;- Niye hep üç tane bira içiyorsunuz?- Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz. He...pimizde bara gir...digimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorumYine
günlerden bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen
verir.Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar;- Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?- Allah korusun ne ölmesi, ben içkiyi bıraktım

7*

Bir gün Temel ve Dursun restuaranta giderler, garson siparişleri almak için yanlarına gelir.. Dursun: -Bana pilav, kurufasulye üstüne et....Teme:-Banada aynısından ama üstüne etme.

8*

Temel askerdeyken karısı fatmadan mektup gelir:- Temel tarlalar kazılacak kazıyım mı? diyeTemel cevap gönderir: ...- "Sakın kazıyım deme tarlada benim kaçak silahlarım var." Tabi komutanı bunu duyunca temelin tarlasını kazmış kazmış bir şey yok temel arkadan mektup göndermiş:- Fadimem tarlaları iyi kazdılar mı ?

9*

Dursun iş için müracaatta bulunmuş. İşe alınması için bazı evraklarla birlikte 8...
adet de vesikalık f...otoğraf istemişler. Ancak Dursun vesikalık
fotoğrafın ne olduğunu bilmiyormuş. Hemen akıl hocası Temelin yanına
koşmuş. Durumu anlatmış.Temel: Bildiğim kadarıyla vesikalık fotoğraf
belden yukarı çekilen fotoğraftır. Se...n şuraya çu...kur kaz içine gir.
Bende fotoğraf makinesi getireyim. Fotoğrafını çeker veririz demiş.Dursun
başlamış çukur kazmaya, temel fotoğraf makinesi getirmeye gitmiş. Temel
bir de gelmiş ne görsün. Dursun 8 tane çukur kazmış.Temel: Ula Dursun niye 8 çukur kazdın demiş.Dursun: 8 vesikalık lazım ya... Temel: Ula ***** ben zaten 8 tane fotoğraf makinesi getirmiştim:)

10*

Bizim Temel’le Dursun Almanya’da bir gün arabayla gezmeye çıkarlar... Tabii otobandan giderken alışmışlar burda suratli gitmeye. Dursun tahrik eder:
Ula bas kaza nerdeyse at arabasi bize yetişecek.
Temel bu durur mu. Hız sınırını çoktan aşmıştır. Birden yoldan çıkıp yokuştan aşağı ağaçların arasına paldur küldür giderken Dursun atılır:...
Ula ne oldi eyi giderken birden sallanmaya başladuk.
Temel heyecanla:
Ula Dursun, sorma önüme bi köpek çikti...
Dursun:
Ula uşağum ezseydun oni da geçseydun...
Temel:
Ula ben neye uğraşıyorum zannedeysun...

Devamı Gelecek... :106:

---> TemeL FıkraLarı :)))

karadenizde g ye c veya ç denmiyor. "giyinmeye" nin "çiyinmeye" denmesi gibi :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri