Televizyonların can simidi dizi tekrarları oldu !

ParadokS

Kayıtlı Üye
Bir haftada 84 farklı yerli dizi yayınlanırken bu dizilerin hafta boyunca tekrar sayısının 193 olduğu ortaya çıktı.

TV kanallarının haftalık yayın programları içinde yerli diziler önemli bir yer tutuyor. Interpress’in tam gün izlenen 40’ı aşkın kanaldaki yerli dizileri mercek altına aldığı araştırmada, bir hafta ekranda toplam 277 kez yerli dizi yayınlandığı ortaya çıktı. Araştırmanın yapıldığı 16-23 Mart haftasında, TV’deki 12 kanalda ilk bölümü yayınlanan, halen devam eden ve bir kez daha izleyiciyle buluşan 84 farklı yerli dizi gösterildiği tespit edilirken, ekrandaki bu dizilerin haftanın değişik günlerinde 193 kez tekrarlarının yayınlandığı da belirlendi. Araştırma bir hafta içinde 15 tekrar ile en çok Canım Benim dizisinin yayınlandığını gösterdi. 11 tekrarla Beni Affet, Emret Komutanım ve İki Aile ekrana gelirken, Sen Harikasın ve Unutma Beni 10 kez tekrarlanan diziler oldu. Diziler 12 kanalda toplanırken, geçen hafta en çok yerli dizi yayınlayan kanalların başında 15 dizi ile TRT 1 yer aldı.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri