Televizyona Çıkmasına Sinir Olmuş!

ďυЧGυ '

Bayan Üye
Model Tülin Şahin, Eşi Mehmet Özer'in Televizyonda Yemek Programı Yapmasına Neden Sinir Oluyor?

Halkla ilişkiler Uzmanı olan ve uzun yıllar otelcilik yapan Mehmet Özer, şimdilerde de yiyecek içecek danışmanlığı yapıyor. Aynı zamanda CNNTURK'te 'Hayatın Tadı' isimli bir yemek program da yapan Özer, ünlü konukları ağırladığı programında ilginç tariflerini de izleyenlerle paylaşıyor.

Gözde çift, aynı kanalda yayınlanan Cumartesi-Pazar programına konuk olduklarında Tülin Şahin, eşinin ekranda yemek yapmasıyla ilgili olarak "Ben saklıyordum onun o yeteneğini evdi. Çok sinir birşey herkesle paylaşmak. Eskiden bana özeldi" diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

Mehmet Özer ise eşinin "Zaten diyor ki, 8,5 yıllık evimin şefini, bana özel şefini kaybettim artık" diye konuştu.

Evde yemekleri kendisinin yaptığını anlatan Mehmet Özer, Tülih Şahin'in hergün hazırladığı özel menüye göre yemek yapıyormuş. Özer, bugüne kadar gecenin bir yarısı kalkıp kimseye yemek yapmadığını ama eşi için geç bir saat bile olsa üşenmediğini de sözlerine ekledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri