resim bitmedi :hi:
FairyStories Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 #3 ---> tel örgü zaman93' Alıntı: resim bitmedi :hi: Genişletmek için tıkla ... Bitmemiş bir resim için oldukça güzel.Bitince de görmek isterim
---> tel örgü zaman93' Alıntı: resim bitmedi :hi: Genişletmek için tıkla ... Bitmemiş bir resim için oldukça güzel.Bitince de görmek isterim
zaman93 Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 #7 ---> tel örgü teller oyaladı baya uzun zamandır çizmek istedim bi resimdi :love3:
zaman93 Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 #9 ---> tel örgü yesil83' Alıntı: Cok begendim gercektende Genişletmek için tıkla ... çok sevindim sağol :2mos56t:
---> tel örgü yesil83' Alıntı: Cok begendim gercektende Genişletmek için tıkla ... çok sevindim sağol :2mos56t:
zaman93 Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 #12 ---> tel örgü leylmira' Alıntı: Ordaki sensin sanırım güzel yetenek tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim :love3: ama bekemonogatari isimli animedeki karakterlerden biri yinede çok sevindim sağol :2449tw.png:
---> tel örgü leylmira' Alıntı: Ordaki sensin sanırım güzel yetenek tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim :love3: ama bekemonogatari isimli animedeki karakterlerden biri yinede çok sevindim sağol :2449tw.png: