Tek gidişlik bir yurtdışı biletiniz ve ilk gittiğiniz yerde size verilecek bir vatandaşlık hakkı ols

Tek gidişlik bir yurtdışı biletiniz ve ilk gittiğiniz yerde size verilecek bir vatandaşlık hakkı ols

• A. B. D

Oy: 0 0.0%
  • İtalya

Oy: 3 60.0%
  • İngiltere

• Japonya

Oy: 1 20.0%
  • İsviçre

• Almanya

• Çin

• Rusya

• Türkiye`yi terk edemem

• Diğer;

Oy: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Stinko

Kayıtlı Üye
Tek gidişlik bir yurtdışı biletiniz ve ilk gittiğiniz yerde size verilecek bir vatandaşlık hakkı olsa nereye giderdiniz?

---> Tek gidişlik bir yurtdışı biletiniz ve ilk gittiğiniz yerde size verilecek bir vatandaşlık hak

İtalya. :eda:

---> Tek gidişlik bir yurtdışı biletiniz ve ilk gittiğiniz yerde size verilecek bir vatandaşlık hak

yeni zelanda

Japonya

Yakışıklılıar memleketi İtalyaa <3<3<

bir hafta sonra tekrar italya'ya gidiyorum dönüş biletim de var ama :). 2 sene içinde vatandaşlığım da çıkıcak umarım.hayallerimin peşinden gidiyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri