Şike soruşturması iddianamesinde yer alan isimlerden biri olan Emmanuel Emenike hakkında, eski antrenöründen şok sözler. Kardemir Karabüksporun eski Teknik Direktörü Yücel İldiz, sezon başında Fenerbahçeye transfer olan, şike soruşturması sonrası Spartak Moskovaya satılan Nijeryalı oyuncunun, geçen sezon Sarı-Lacivertli ekibe karşı oynamamak için kendilerini tehdit ettiği iddiasında bulundu. Kanal Ada Sporvizyon adlı programa konuk olan İldiz, Emenikenin Ankaragücü maçında sakatlandığını hatırlatarak şunları söyledi: Ciddi bir şeyi olduğunu zannetmiyordum. Fenerbahçe maçında oynar diye düşünmüştüm. Neşesi yerindeydi ama hafta içerisinde antrenmanlara katılamadı.
Basına şikâyet edeceğini söyledi
Çekilen MRında da kaburga üzerinde zarda hafif bir yırtık görünüyordu. Bölgesel bir uygulamayla oynayabileceğimi düşünüyordum. Maçtan bir gün önce sordum, oynayamayacağını söyledi, Elimde raporlar var dedi. Bir kez daha oynayıp oynamayacağını sordum Bu şekilde oynatırsanız, basına beni sakat sakat oynattılar diye açıklamalar yaparım dedi. Bunları söyleyince kadroya almadım. Durumu başkana da ilettim ve kalan diğer maçlarda da forma şansı vermedim.
Basına şikâyet edeceğini söyledi
Çekilen MRında da kaburga üzerinde zarda hafif bir yırtık görünüyordu. Bölgesel bir uygulamayla oynayabileceğimi düşünüyordum. Maçtan bir gün önce sordum, oynayamayacağını söyledi, Elimde raporlar var dedi. Bir kez daha oynayıp oynamayacağını sordum Bu şekilde oynatırsanız, basına beni sakat sakat oynattılar diye açıklamalar yaparım dedi. Bunları söyleyince kadroya almadım. Durumu başkana da ilettim ve kalan diğer maçlarda da forma şansı vermedim.