Tehdit!

Stinko

Kayıtlı Üye
Şike soruşturması iddianamesinde yer alan isimlerden biri olan Emmanuel Emenike hakkında, eski antrenöründen şok sözler. Kardemir Karabükspor’un eski Teknik Direktörü Yücel İldiz, sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan, şike soruşturması sonrası Spartak Moskova’ya satılan Nijeryalı oyuncunun, geçen sezon Sarı-Lacivertli ekibe karşı oynamamak için kendilerini tehdit ettiği iddiasında bulundu. Kanal A’da Sporvizyon adlı programa konuk olan İldiz, Emenike’nin Ankaragücü maçında sakatlandığını hatırlatarak şunları söyledi: Ciddi bir şeyi olduğunu zannetmiyordum. Fenerbahçe maçında oynar diye düşünmüştüm. Neşesi yerindeydi ama hafta içerisinde antrenmanlara katılamadı.

‘Basına şikâyet edeceğini söyledi’

Çekilen MR’ında da kaburga üzerinde zarda hafif bir yırtık görünüyordu. Bölgesel bir uygulamayla oynayabileceğimi düşünüyordum. Maçtan bir gün önce sordum, oynayamayacağını söyledi, “Elimde raporlar var” dedi. Bir kez daha oynayıp oynamayacağını sordum “Bu şekilde oynatırsanız, basına ‘beni sakat sakat oynattılar’ diye açıklamalar yaparım” dedi. Bunları söyleyince kadroya almadım. Durumu başkana da ilettim ve kalan diğer maçlarda da forma şansı vermedim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri