Tecrübeli abilerimden ve ablalarımdan yardım bekliyorum.

cLgnTurk

Kayıtlı Üye
İyi Akşamlar Düsler Forum.

Benim yanımda dünyalar güzeli bir kız oturuyor. En başından anlatıyım.
Ben dersde genellikle izlerdim onu çok hoşuma gitmişti daha sonra hoca yer değiştirnce şansıma yanına oturdum olduysa artık olan oldu. O da benden hoşlandı galiba bi zaman sonra . Yanlız sorn şu çok fazla erkek arkadaşı war. Okulda beni bilerek kıskandırıyo . Seni kıskandırmak hoşuma gidiyo dyo çıkıyo gibiyiz ama çıkmıyoruz. Omzuma yatıyor ediyor. Ben takip ediyorum başkaları seviyorum felan diyor ona başka erkek arkadaşları o cevap vermiyor veya red ediyor. Sadece benim ile yakın. Ama ben onunla mutlu olmıyorum malum çok kıskancım balık burcuyum birazda duygusalım. Beni takmıodur dicem ama onla konusmayıncada takmıyıncada benle ılglen felan dıyo benı kıskanıyor. Ama seviyorum seni felan demiyor . Yanında olduğum halde. Bu akşam bu yüzden kızdım biraz olmuyo böyle felan diye oda Arkadaş olarak kalalım zamana bırakalım dedi .. Acaba ona sevgimi kesmemeliyim ? Yoksa unutmaya çalışmalımıyım :19:

---> Tecrübeli abilerimden ve ablalarımdan yardım bekliyorum.

unutma biLader ama Yinede mesafe koy araya Tut kendini biraz kıskanmamaya çalış O gelsin sana sen gitme ne demişler kaçan kovalanır

Öyle yaptım farkettimki dahada yaklaşmaya çalışıyor bana. Bu hafta boyunca sadece bir arkadaş gibi davranmayı düşünüyorum .. Son 1 kere mesaj attım.
Peki sen nasıl istersen öyle olsun.
Unutmaki seni çok seviyorum ... yazdım
Oda
Biliyorum ... yapmışş. :S

1. Kıskanman olmamalı. 1-0 yenik başlamışsın bile.
2. Aranızda muhabbet varsa kendini ağırdan sat biraz. Çiğer peşinde koşan kedi olmayın.
3. Arkadaş olalım kelimesini duyduysan bu konuyu açmana bile gerek yoktu.

Sana kızmı yok

Ağırdan satmazsan o sana çok şey yapar sen seviyosun ya tamam seviyor işte istediğimi yaparım der olan sana olur güzel kardeşim yıpratma kendini fazla derim

1. Kıskanman olmamalı. 1-0 yenik başlamışsın bile.
2. Aranızda muhabbet varsa kendini ağırdan sat biraz. Çiğer peşinde koşan kedi olmayın.
3. Arkadaş olalım kelimesini duyduysan bu konuyu açmana bile gerek yoktu.

Sana kızmı yok

Adminim bundan önceki ilişkim 3 sene sürdü onun sonu biraz kötü btti . Ayrıldık. SOnra 3 ay boyunca 100lerce kızla çıktım intikamımı aldım . Bundan intikam almıyacağım sadece herşeyi içime atıcam. O Olmadan ne kadar mutlu olacağımı görsün bence. Ama işde o kadar kolay unutulmuyor..:2:

Adminim bundan önceki ilişkim 3 sene sürdü onun sonu biraz kötü btti . Ayrıldık. SOnra 3 ay boyunca 100lerce kızla çıktım intikamımı aldım . Bundan intikam almıyacağım sadece herşeyi içime atıcam. O Olmadan ne kadar mutlu olacağımı görsün bence. Ama işde o kadar kolay unutulmuyor..:2:

Yanlış yaparsın unutma ama kendinide yıpratma Yıpratırsan hayatınla oynayacak kararlar alırsın dikkat et unutucam derken kendini yıpratma kardeşim

Kardeşim önce bir okulunu bitir. sonra askerliğini aslanlar gibi yap gel. Ondan sonra yuvanı kurmak için güzel bir eş bulursun kendine anlaştıkmı.

Diyeceksinki o zamana kadar ne yapacağım.Yaşın daha bu işlere çok küçük. Hergünün bir gününe uymaz senin.

Kız sevebilirsin ama önce kendini ileriye hazırla.Yaşında küçükmüş zaten oyuzden şanslısın.

İlerideki Zemini hazırla ki ozaman bak herşey daha kolay olacak senin için. Ozaman kim sana hayır der şaşarım xD

Şimdi sen takıl arkadaşlarınla,gez eğlen ye iç. Gençliğini sonuna kadar yaşa önce. Birine takılıp ileride pişman olma gençliğim gitti diye.

Herşeyi zamanında yap.

Şunu unutma senin şuanda bir günün bir gününe uymaz !

Bu arada sana abi tavsiyesi ; her keze çok kızlarla çıktım deme
Unutma nekadar çok kızla çıkarsan,bu senin beceriksizliğini gösteriri.
Oyuzden 1 tane bul onunla çık sonuna kadar

Son düzenleme:

Admin Yesin gezsin eğLensinde :D

iÇmesin Bu yaşta :D

İçmesin tabiki.İç Dediysek meyve suyu kola felan xD
İçecekse de eşiyle özel gunlerinde içsin :)

Hehe :D Gerçekten öyle ama 1 günüm 1 günümü tutmuyor. 1 Gün onlayım sorun yok dıyorum 2. Gün ayrılmak istiyorum sonra pişman oluyorum kafam karışık bugün yüz vermedim hiç anladımkı onsuzda Mutlu olunabiliyormuş..

Ayrıca bi söz arıyorum ona yazılmış olan son 1 kez onu şaşırtmak istiyorum...

Nasıl bir söz? sitem sevgi hasret

Sitem. Artık sevgi veya hasret yok içimde...

:))

Bu Moralle Güldüm Sağolasın kardeşim.

Canım Kardeşim

Güzel Kızların Yaptıkları Standart Şeydir Bunlar.

İsterki Kimseyle Çıkmayım Ama Etrafımda Birsürü Erkek Dönsün.

Oldu Başka?

İşimiz Gücümüz Yok Güzel Kızların Etrafındamı Döneceğiz?

Bırak Dönen Dönsün

Ama Senide Fazla Döndürmüş Belli Başın Dönmüş.

En Kısa Zamanda Kendine Gelmen Dileğiyle..

:) Yok Akıllandım dün gece bayağı düşündüm. Sizin sayenizdee.. Hepinize çok teşekkür ediyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri