Tecil Bitimi ve askere alınış

operat01

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Tecilin bitimi ile celpin gelişi arasında ne kadar zaman var? 31 Ekim'de tecilim bitiyor (askerlik yoklamam yapıldı vs..). onlar mı beni bulacak yoksa ben mi şubeye gideceğim? Yaş 38,kronik astım var. Akciğerlerimde de lekelenme vs.. bunu gittiğimde mi söyleyeceğim?
Sevgiler,

---> Tecil Bitimi ve askere alınış

gittiğinde muayenede söylersin de bu yaşa kadar neden gitmedin şu askerliği zamanında yapsan ne olurdu?

---> Tecil Bitimi ve askere alınış

kendinden başka 8 kişiye de bakmak durumunda kalınca ha bugün ha yarın oluyor insan...o kadar basit olmuyor dostum.

haklısın o tarafı da var. gittiğin zaman acemi birliğinde rehberlik danışma merkezi var ilkin oraya giriyorsunuz zaten orda teste giriyorsunuz test kağıdında rahasızlıklarını yazıyorsun ve refize oluyorsun.

şahsen tavsiye etmem refizeliği, sebebi ise psikolojik sorunlular ve çürüklerin hepsi orda yani askerliğin boyunca seni orda rahatsız edecek çok insan olur bunu zaten askerliğin ilerleyen zamanlarında görürsün. rahatsızlığın fazla zararı yoksa sınıfında kalmanı tavsiye ederim. şimdiden geçmiş olsun dileklerimle...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri