Tecavüz mağduruna korkunç teklif!

TaTLı-CaDı

Hayalperest.
Bayan Üye
Sadece 19 yaşındayken kuzeninin kocasının tecavüzüne uğrayan genç kadın şimdi kucağında tecavüzcüsünün bebeği ile...

tecavuz-afganistan.jpg


Afganistan'da yaşayan Gulnaz, 19 yaşındayken kuzeninin kocasının tecavüzüne uğradı.

Çıkarıldığı mahkemede, Afgan yasalarınca "suçlu" bulunan Gulnaz'a korkunç bir teklifte bulunuldu:

Tecavüzcünle evlen, ya da 12 yıl hapiste yat!

Tecavüze uğramamak için direndiğini söylese de, Gulnaz fuhuş yaptığı gerekçesiyle Kabil'de hapse atıldı ve şimdi kucağında tecavüzcüsünden olan bebeğiyle cezasının bitmesini bekliyor.

Ancak şimdi genç kadına sunulan teklif tüyler ürpertici; tecavüzcüsüyle evlenirse serbest kalacak.
Başka çaresi olmadığını söyleyen Gulnaz, bu teklifi kabul edeceğini, böylece hapisten çıkmak istediğini söylüyor.

Tecavüzün ortaya çıkmasının ardından çevresinden destek görmediğini söyleyen Gulnaz, kendisine ikinci bir şans verildiği için şanslı olduğunu söylüyor.

Ülkesinde kendisi gibi bir çok kadının tecavüze uğramalarının ardından "toplumun değerlerine leke sürdükleri için" öldürüldüklerini belirten Gulnaz, tecavüzcüsüyle evlenirse onurunu kurtaracağını ve çocuğunun bir aileye sahip olabileceğini düşünüyor.

Gulnaz'ın bu durumu uluslararası alanda da tepkiye yol açtı. Avrupa Birliği tarafından desteklenen bir ekip Gulnaz ve onunla aynı durumdaki kadınlarla ilgili bir belgesel hazırladı, ancak belgeselin izlenmesinin ardından yayınlanmamasına karar verildi.

Avrupa Birliği belgeseldeki kadınların güvenliğinden endişelendiği için yayınlanmasının engellendiğini söylese de, belgeselin yapımcıları bu kararda AB-Afganistan ilişkilerinin önemli rol oynadığını düşünüyor.
 
---> Tecavüz mağduruna korkunç teklif!

tecavuz edenler odullendiriliyor resmen.
her yerde kadinlar assagilaniyor.

o s....fsizligi yapan adam, ceza yiyen kadin... nezaman bitecek bu kadinlarin cilesi merak ediyorum... hesaplasma obur dunyada insaALLAH.

ne mantiktir, boyle tecavuzlerin onune gecmeyi hedefliyorlar yoksa tecavuze tesvikmi ediyorlar belli degil.

zaten keyfim yok yine sinirlendim
 
---> Tecavüz mağduruna korkunç teklif!

Afganistan adaletsiz bir Ulke ! Ne yasiki Kadinlarin kendini savunma hakki hic yok .
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst