Tears0fDevil İle Röportaj

Pr0gress1ve

Kayıtlı Üye
X: İlk olarak kendini bizlere kısaca tanıtırmısın ?

İzmir Karşıyaka'lıyım 31 yaşında evli 16 aylık bir erkek çocuğum var.Kendime ait şirketin başında yöneticilik yapıyorum,4 yıllık evliyim yaklaşık 4 yıldan beride Knightonline oynuyorum birçok charlarım oldu isimleri; SENTOSKSK,Eldorad0,SARPKsK ve şu andada Tears0fdevil ama en iyiside warior bence asasda cok zevkli ama warior cok daha kuvvetli ve saglam oldugu için tercihim artık warior.

X: Kısa knight online'ye nasıl başladınız anlatabilirmisiniz.

Knightonline'ye ilk olarak Xigenon serverında başladım 59 lwl charım vardı rogue 59 lwl ıken arkadaşım dediğim kişi hackledi oyundan soğdum aslında ama yılmadım;
ondan sonra yakın arkadaşım olan EkinarA Yakup bana Beramus’ta başla beraber kasarız dedi ve o şekilde Beramus'a başladımJ

X: Beramusta çok güçlü oyuncular var, burada pk yaparken zorlanıyormusunuz yoksa kendinizi en iyi olarakmı görüyorsunuz.

Aslında zorlandığım zamanlar oluyor;hele magelerin buz atıp kitlemesi,malice,parazit atmaları benı zorlayan koşullar arasında yer almaktaJ ama yinede aralarından kesip çıkıyorum.Forumda bana bazı arkadaşlarımız kendini beğenmiş, küstah diyebilirler ama ben en iyısiyim kendime göre tabiJ

X: Size kimse destek oluyormu ? Örnek olarak Gm'ler veya Adminler size yardımda bulundumu. Yada clan başkanınız? Çünkü uzun zamandır Businessclan 'dasınız.

Doğrusunu söylemek gerekirse herşeyi ben tek basıma yapıyorum desem daha doğru.Destek çıkanların başında wariora geçmemdeki en büyük sebeb kardeşim gibi sevdiğim Vedat arkadaşımdır.Ama Businessclas'da olmaktan çok mutluyum çok huzurlu bir clan ileride insallah yardımlarını görürüm clanımızınJ
Şu bir gerçek Beramus'un en sağlam clanı bence Businessclas bunu gerçekten övünerek söylüyorum; çünkü buradaki arkadaşlık,dostluk,sevgi,saygı insana verılen değer baksa hiçbir clanda olmamıştır.Clan başkanımızdan tutunda asistlerine ve diğer arkadaşlar ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar exp olsun pk’da olsun beni cağırmamazlık etmiyorlar onları seviyorum yaaaJ

X: Peki kimler senin karşında oldu. Ne gibi zorluklarla karşılaştın ?

En büyük zorluklar aslında bilindiği gibi item basması çok zor np kasması çok zor gb bulunması su anda gerçekten oyun oynamak çok zorlaştı herkes çok sağlam çoğumuz 80 lwl
En korktuğum olay HACK inanınki ne bilmediğim cafeden charımı açıyorum nede arkadaşımın makinesinden sadece ve sadece cok güvendiğim kardeşlerim gibi sevdiğim arkadaşım Vedat ve onun kardeşi Gürkan birde hiçbir zaman hakkını ödüyemiyeceğim Sinan’ın (fırlama SİNAN oynamadığı hiçbir char yok mage priest asas warior),evinden charımı açıyoruz inanın birçok virüs programı deepfreze hack ve trojenleri önlüyecek birçok program kullanıyoruz.

X: Sen başarılı bir oyuncu olmana karşılık Beramus serverinde başka kimleri başarılı buluyorsun ve neden başarılı bulduğunu söylersen sevinirim.

Bence kendime gore Beramus'un en sağlam Warior'u benımJ benden sonra T0SUN çok sağlam ondan sonra unutulmayacak char bence Hitmachine bunu kimse yalanlayamaz.Ktipiyoz cok iyi Phılıppa,KUNT(Kero)keşke banlanmasaydıL Ağarabi bence sağlam görünen charlardan nedenleri ise her biri çok iyi player olması itemlerinin cok sağlam olması ve iyi bir clana sahip olmaları bence.

X: Beramus serveri değilde başka bir serverde olsa idin hangi serveri tercih ederdin?

Ares veya Diez derdim en eski serverların başında yer aldığı için çok iyi reel arkadaşlıklar olduğunu düşünüyorum.

X: Beramus serveri hakkında düşüncelerini bizlerle paylaşırmısın?

Ben Beramusta olmayı seviyorum ama şu anda bilindiği gibi 2007 son aylarından 2008 yılı içerisinde gb bulması çok zor bence bir yandan cok iyi birşey herkes seviyeli kendine göre
item düzmeye calışmaları iyi Ko artık oynanabilirliği bence zorlaştı.Dupe olmaması çok iyi bunu engellemelerine çok seviniyorum çünkü 2 tane shard+9,1 tane cs+6,1 tane cs+0,1 tane rof+0,1 tane rol+0,1 tane glass belt+3 ve aklıma gelmiyen bir sürü itemim dupe olduğu için benden silindi……

X: Sence USKO 'nun en iyileri kimler ? Hiç kimseyi kendine örnek aldınmı ?

En iyisi benim bana göre ama herkes kendine göre sağlamdır.Tabı ama ben gercekten Hitmachine'yi örnek alıyorum gerçekten karakter olarakta player olarakda çok çok iyi bir char ve oyuncu asıl KUNT(KERO) yu unutmamak lazım onun yerı bence herkesin içinde yer almıştır. KEREM arkadaşımız çok iyi bir oyuncu ve kişiliğe sahip hee canım kardeşim ENES Tears0fdevil cok ıyı oynadı zamanında ama artık sıra bana geldi oynama sırası artık bende:J

X: Kendi clanınızı kurmayı düşünürmüsünüz?

Ben clan kurmayı hiç düşünmedim düşünmemde gerçekten zor bir iş clan kurmak uğraşması zaman aldığı için hiç düşünmedim gerçekten.bir aralar kuralım dedim yok abicim yaa 2 gün zor dayandım o clan pls bu clan pls inan zor iş birde abi 100 k pls gb pls buss pls bes pls demeleri çok iğrenç bir olay yaaa rahatla pk yapamıyorum maradonda dolaşamıyorum…

X: Son olarak beramusta TOSUN, LiLapause vs. güçlü kişiler Human oldu. Bunun nedenini neye bağlıyorsunuz? Şu an orclar değpilde humanlar daha güçlü gibi görünüyor. Bunun nedeni nedir? Neden human oldular sizce?

Orclarda bence çok düşük kaldı eskisi gibi playerlık yok oyunda bence çoğunluk 16 ıle 20 yaş arasında arkadaşlarımız var o yüzden bence orclar su anda hakikaten düşük kalıyor Humanlar gerçekten sağlam olmaya başladı.Weiwuer clanı bence dağıldı o yüzden Weiwuer clanı oldugu gibi humana geçmeye başladı.Bunun en buyuk sebebı ıse Kunt'un banlanması oldu bence.

X: Bize itemlerini söyleyebilirmisin sakıncası yoksa

Bunu aslında cevaplamak istemedim aslında ama söyle söyleyim bildiğiniz gibi Raptor+9 var shell set +8 ii+8 ms+8..ıron set+0 var roc+2 pe+2 ve we+3 üm var benden daha sağlam itemleri olan kişiler var ama beni kesmesi gerçekten zor ve güç çok ugraşması lazım

X: Benimle yaptığın bu röportaj için sana teşekkür ederim. Umarım üyelerimiz bu röportajı okurken büyük zevk alacaklar. Herşey için teşekkür ederim.İyi günler

İyi Günler

ALıntıdır.!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri