Tc Numarası , Kişi , Telefon Sapığı Tespiti | Kendi Makalem

endLesS

Webmaster
Merhabalar

Bir Çoğumuzun Sıkıntı Çektiği Konulardan Biriside Telefon Sapıklarıdır . Hele Hele Bedava Süre - dakika oLayLarı Çıktı ÇıkaLı Bunlar ıyıce azıtmaya başLadıLar ..

Başımdan Geçen Bir oLayLa İnsanLarın Tc NumaraLarına , KişiseL BiLgiLerine NasıL uLaşıLır Nerde Oturduğuna NasıL BakabiLirsiniz Onu AnLatacağım .. Bu Makale www.duslerforum.org adresi için endLesS Tarafından Yazılmıştır .

Bir Arkadaşımın abLası BenimLe Konuşurken Bana Bir Telefon Sapığının oLduğunu Ve Ailesinin bunu Duymasından Korktugunu soylemıstı . Babası pek Laftan anLayan Bır Tıp oLmadıgı Icın Bana ÇaresizLiğini anLattı . YapabiLeceğim Birşey varmı diye düşündüm ve akLıma Bir Anda Emniyete Gitmek Düştü . Numarasını Istedım Kurbanın ve verdi 0532 xxx xx xx Aradanda Birkaç Gün Geçtikten Sonra Emniyete Gittim . Babam Başkomiser Olduğu İçin Emniyete Girişim Kolay Oluyor . Erkiletteki Bilişim Suçlarıyla Mücadele Ekiplerinin Binasına Girdim ve Tam Öğle Vaktinde Şahıs Hakkında Bilgi Araştırmaya Başladım . Çok Korkuyordum Çünkü YakaLanma İhtimaLim vardı . Oradaki Komiser İse Beni Pek Sevmiyordu Ona Hiç YakaLanmamam Lazımdı . İçeri Girdiğimde Emniyetin Programının KriptoLu Yani ŞifreLi oLduğunu Görünce Orda kaLdım . Yukarı Çıktım Tekrar Ve Dönüşte Babamın Eski Çalıştığı Yer Olan Merkez Emniyette Oturuyordum Bir Anda akLıma Sosyal Mühendislik EsasLarından oLan Deneme - YanıLma Yöntemi geLdi . GizLice Arşiv Odasından Kurbanın Numarasını Arama Yaptım . Ve o Andaki Heycanımı Hiçbir Zaman Unutmuyorum . Konuşmayı Hatırladığım Kadarıyla Yazıyorum Aşağıya ..

Ben : İyi Günler Efendim Kiminle Görüşüyorum ?

Kurban : Siz Kimsiniz ?

Ben : Ben Türkiye İş Bankasından Arıyorum . Başvuru Yaptığınız Hesap ile ilgili güncelleme yapılması gerekiyor

Kurban : Hayır Ben öyle bir başvuru Yapmadım .

Ben : Bir Yanlışlık olmasın Hemen Bakıyorum Bir Saniye Hatta Kalırmısınız Kayıtlara bakmam lazım .

Kurban : Tamam

Ben : Akraba veya Arkadaşlarınızdan birisi sizin numaranızı vermiş olabilir

Kurban : Allah Allah

Ben : Yada Çalıştığınız Şirket Sizin Adınıza Hesap Açmış Olabilir

Kurban
: Hayır Bir Şirkette Çalışmıyorum

Ben : Nerde Çalışıyorsunuz ?

Kurban : Ankara Sitelerde Mobilyacıyım

[ Ve İşini Öğrenmiş oLduk Elde var 1 . Bunu Duyduğumda Basan Bir Heycan var Üstümde Mümkün oLduğunca Pot Kırmamaya Çalışıyorum ]

Ben : Özür Dilerim Beyfendi Sistemimizde Bir Yanlışlık olmuş sanırım . Düzeltmemiz gerekiyorda 1 Kaç Saniyenizi daha almam gerek

Kurban : Tabiki Sorun Değil

[ İşin En Önemli Noktası . Kişinin KişiseL BiLgiLeri , Nüfus Cüzdanı biLgiLeri Hepsi Ortaya Çıkacak Hiç Hata Yapmamam Lazımdı ve yıne Heycan Bastı ]

Ben : Adınız Soyadınız ?

Kurban :
Ömer xxxoğlu

Ben : Ömer ?

Kurban : xxxoğlu

Ben : Babanızın Adı
?

Kurban : O****

Ben : Anne Adı ?

Kurban : N****

Ben : Doğum Tarihiniz ?

Kurban : 1990 [ Daha Çocuk ;) ]

Ben :
Kurban :

Ben : Nüfus Cüzdanınızın Cilt Numarası

Kurban : 00xx

Ben :Aile Sıra Numarası

Kurban
: 000xx

Ben : Sıra No Yazar Birey Numaranız

Kurban : 00xx

Ben : Durumunuz Anlaşıldı Beyfendi Soyisim Benzeşmesiyle Yeni Bir Müşterimizi Karıştırmışız .

Kurban : Önemli Değil
Ben : İyi Günler Diliyorum
Kurban : Sizede
Ve İşimiz Bitti Gördüğünüz Gibi . Ben Bu Şekilde Bir Abimin Bir Olayı Anlatmasından Esinlendim ve Banka Olayını Çevirdim . Sonuçtada gördüm ki Yapılabiliyormuş :) Yaptığım Şeyse

arrow-red.gif
T.C. Kimlik No Sorgulama

Buraya Girip BilgiLeri Yazmak

4913.jpg

Üstte Kendi Bilgilerimi Yazdım ki Görünsün Herşey Diye :)

Ve Bu Tür İşLemLeri Her Zaman Herkes Yapamaz iLk Yaptığımda Çok HeyecanLıydım Ama Bır kere yapıLdıysa Bır Kere Daha YapıLabiLir Diye Düşündüm ve oLduda :)

Sonrada Kişi biLgiLerini Gönderdim O AbLaya Ve GerekLi işLemLer YapıLdı :)

EdiniLemiyecek biLgi Yoktur ArkadaşLar Kafanızı kuLLanmayı biLin Yeter . Bugün Kafama BirŞey Taktığımda İstediğim Kişiyi istediğim Zaman buLabiLiyorum Emniyettende Değil Biraz Basit Program Birazda BiLgi İle

Selametle

endLesS

---> Tc Numarası , Kişi , Telefon Sapığı Tespiti | Kendi Makalem

Harika bir makale olmuş. Bundan önce ki makaleni de okudum. Vay vay vay, ne cingözsün sen öyle :rolleyes: En hoşuma giden kısmı, bilgilerini de bizimle paylaşıyor olman. Teşekkür ederim kesinlikle birçok kişinin işine yarayacaktır bu makale. Zaten böyle telefon sapıklığı yapan insanlar bilinçsiz insanlar olduğundan dolayı bilgilere hemen ulaşılabilir. Tüm makalelerinin takibindeyim ona göre ;)

Son düzenleme:

Harika bir makale olmuş. Bundan önce ki makaleni de okudum. Vay vay vay, ne cingözsün sen öyle :rolleyes: En hoşuma giden kısmı, bilgilerini de bizimle paylaşıyor olman. Teşekkür ederim kesinlikle birçok kişinin işine yarayacaktır bu makale. Zaten böyle telefon sapıklığı yapan insanlar bilinçsiz insanlar olduğundan dolayı bilgilere hemen ulaşılabilir. Tüm makalelerinin takibindeyim ona göre ;)

Teşekkür Ederim Ablacım :)

Bilgisayar Başında Vakit öldürmek bu şekilde olmuyor . Ben Evdekilerle Bilgisayar Yuzunden Cok Kavga ederim ama yaptıkLarımdan doLayı AsLa PişmanLık Duymam . Çoğu İnsan ise bunu boş olarak görür . kaLdı ki bu sistem sayesınde Çoğu Art Niyetli Kişilerin biLgiLerini ÖğrenebiLirLer . Sadece BilgiLeri eLe GeçirmeK oLarak DeğiLde Aynı Zamanda Savunma AmaçLıda Yazıyorum Bu Sekıldekı telefonlara aLdırış Etmeyin Gibisinden :)

PayLaşmayıda Çok İstiyorum Çoğu uzun Diye Okumuyor ama beLki okusaLar KendiLeri için YararLı oLacak Dha dikkatli oLacakLar :)

VeLhasıL :rolleyes:

PayLaşımLarıma Devam Edecem ;)

Yorumun İçin Teşekkür Ederim :)

güzel bi yöntem uygulamışsın kardeşim eline sağlık ama karşıdaki kişi bunu yutmasaydı bilgilerini vermeseydi zor olurdu bu da konuşmaya bağlı :)

güzel bi yöntem uygulamışsın kardeşim eline sağlık ama karşıdaki kişi bunu yutmasaydı bilgilerini vermeseydi zor olurdu bu da konuşmaya bağlı :)

eLbetteki onuda Düşündüm O Yüzden Numaramı Göstermemek İçin Emniyet gibi biryerden aradım oralarda Göstermez AranıLan NumaraLar TeLefon kLübeLeri İse FazLa SesLi . Konuşmada HeycanLanmıyacam Diye kendımı ZorLadım Ama MakaLede okumuştum bir kere o yapmıstı ben neden yapamayım dıye dusundum hep . Yutmasaydıda Şikayette buLunurdum Mağdur kişinin Konuşma Kaydını SmsLeri faLan SavcıLığa Verdik mi gerisini yaparLar Zaten :)

Teşekkür Ederim Ablacım :)

Bilgisayar Başında Vakit öldürmek bu şekilde olmuyor . Ben Evdekilerle Bilgisayar Yuzunden Cok Kavga ederim ama yaptıkLarımdan doLayı AsLa PişmanLık Duymam . Çoğu İnsan ise bunu boş olarak görür . kaLdı ki bu sistem sayesınde Çoğu Art Niyetli Kişilerin biLgiLerini ÖğrenebiLirLer . Sadece BilgiLeri eLe GeçirmeK oLarak DeğiLde Aynı Zamanda Savunma AmaçLıda Yazıyorum Bu Sekıldekı telefonlara aLdırış Etmeyin Gibisinden :)

PayLaşmayıda Çok İstiyorum Çoğu uzun Diye Okumuyor ama beLki okusaLar KendiLeri için YararLı oLacak Dha dikkatli oLacakLar :)

VeLhasıL :rolleyes:

PayLaşımLarıma Devam Edecem ;)

Yorumun İçin Teşekkür Ederim :)

Ee, okumazlarsa da kendileri kaybeder. Gül gibi bilgiler var burada :rolleyes:

Haklısın tabii ki Fox ama telefon sapığı benim gözümde cahil, bilinçsiz, art niyetli insanlar. Ve onların böyle bilgiler vermeleri kaçınılmaz olsa gerek. :)

Ee, okumazlarsa da kendileri kaybeder. Gül gibi bilgiler var burada :rolleyes:

Haklısın tabii ki Fox ama telefon sapığı benim gözümde cahil, bilinçsiz, art niyetli insanlar. Ve onların böyle bilgiler vermeleri kaçınılmaz olsa gerek. :)

Teşekkür Ederim AbLacım :)

kanka sakin ol hahaha

:11:

Boş Duruyorum be hacı Yararımız Dokunsun :2:

Eğitim Cd Leri faLan BaşLıyacam Yakında Zaten Sınav Bitti :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri