ashli
Bayan Üye
TAZE FASULYE KIZARTMASI
Yarım kg taze fasulye
2 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartma yağı
Üzeri için:
Sarımsaklı yoğurt
Fasulyeler ayıklanır, ortdan ikiye dilinir. Üzerine un ve tuz eklenir, karıştırılır. Sonra unu silkelenerek kızgın yağa atılır. Pembeleşene kadar kızartılır. Servis tabağına konur. Üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirilir.
Yarım kg taze fasulye
2 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartma yağı
Üzeri için:
Sarımsaklı yoğurt
Fasulyeler ayıklanır, ortdan ikiye dilinir. Üzerine un ve tuz eklenir, karıştırılır. Sonra unu silkelenerek kızgın yağa atılır. Pembeleşene kadar kızartılır. Servis tabağına konur. Üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirilir.