Tavuklu Yaz Türlüsü

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
27733.jpg


Malzemeler

250 gram tavuk göğüs eti
4 adet patlıcan
2 adet paprika biber
2 adet sarı dolmalık biber
2 adet sakız kabak
1 adet kuru soğan
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım su bardağı su
Damak tadınıza göre tuz

Yemeğin tarifi

Patlıcan ve kabakların kabuklarını alacalı soyun Paprika biber, dolmalık biber, soğan, tavuk eti, kabak ve patlıcanı küp şeklinde doğrayın. Orta boy tencereye zeytinyağını alıp kızdırın.

Tavuk etlerini tencereye alıp rengi değişene kadar kavurun. Soğanı ilave edip kavurmaya devam edin. Paprika, dolmalık biber, kabak ve patlıcanı tencereye ekleyip rengi değişene kadar kavurun. Su, tuz, karabiber, kekiği tencereye ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst